Ontdek Voorne-Putten in de Winter

Muts over de oren, warme schoenen aan en kom genieten van de frisse zeebries. In de winter is het heerlijk toeven op Voorne-Putten. Geniet van rustgevende natuurwandelingen door de duinen en het strand of van de gezelligheid in onze pittoreske dorpjes. Met een beetje geluk is het eiland bedekt met een laagje sneeuw en vind je iedereen op één van de verscholen ijsbanen. 

Gelukkig is een gezellig restaurant hier nooit lang zoeken. Warm jezelf na een fikse wandeling door één van onze mooie natuurgebieden snel weer op bij een haardvuur of met een heerlijke maaltijd. Actief ontspannen noemen wij dat. 

Zit het weer even niet mee dan is er binnen genoeg te beleven of hop je van het ene naar het andere kraampje op één van de kerstmarkten of andere winterse evenementen op het eiland. 

Trek erop uit en ontdek het winterse kustgevoel op Voorne-Putten!

Winterwandeling in Oostvoorne

Beleef een winterse wandeltocht door de Duinen van Oostvoorne. Start je avontuur met een schilderachtige route langs bos en duinen, voel de frisse winterlucht op het strand en sluit af met een warme pauze bij Restaurant aan Zee. Deze 6 km lange wandeling belooft een prachtig samenspel van natuur en ontspanning. Klaar voor een unieke winterervaring? Laat je inspireren door onze blog en ontdek de betoverende schoonheid van Oostvoorne in de winter!

Lees meer
Lees meer

Ontdek alle binnenactiviteiten

 

Laat je winterdagen op Voorne-Putten niet bederven door het weer! Ontdek binnenactiviteiten die perfect passen bij het seizoen: van spannende excursies en historische musea tot indoor speelplezier voor de kinderen. Er zijn ook volop shoppingmogelijkheden voor een gezellig dagje uit. Voor meer winterse inspiratie en leuke tips, lees de volledige blog en maak elke winterdag speciaal!

Lees meer
Lees meer