Inspiratie weekendje Voorne-Putten

12 travelbloggers gingen je voor. Zij nemen je mee in de hotspots op Voorne-Putten voor een weekendje weg. Ontdek de leukste activiteiten, de fijnste accommodaties en de lekkerste restaurants. Een eiland vol contrasten, natuur en historie.  Vindt hier de favorieten van het eiland en laat je inspireren door de tips van andere bezoekers! 

Ook geven we je een kijkje in een uniek stuk natuurgebied en bieden we je tips om letterlijk de streek te kunnen proeven. Dus pak je bucketlist of agenda erbij en plan een weekendje weg op Voorne-Putten.

"Voorne-Putten heeft mij verrast met zijn weidsheid en prachtige dorpjes en schitterende natuur. De inwoners vertellen mij over de streek. Waarom ze hier nooit meer weg willen; dat heeft alles te maken met de uitgestrekte stranden en polders. Met de rust en ruimte".

- Angelique

Mariëlle & Melanie van CamperHomie verbleven een weekend bij Midicamping-van-der-Burgh

"Nederland zit vol met parels, alleen moet je ze wel ontdekken. Voorne-Putten is voor ons één van de grotere parels in de schelp. Voorne-Putten is rijk aan historie, natuur, stranden en prachtige meren. Na-zomeren op een uniek eiland. Niets doen kan altijd nog!"

- Mariëlle & Melanie van CamperHomie 

 

Lees meer
Tips van CamperHomie

Ontdek de Duinen van Voorne

De natuurgebieden van Rockanje en Oostvoorne zijn zo veelzijdig. De Duinen van Voorne  is een zeer gevarieerd natuurgebied in Rockanje met bos, vochtige duinvalleien, struwelen en droge zandhellingen. Struin door één van de meest unieke natuurgebieden van West-Europa. En je wijkt zo uit naar het strand om daar uit te waaien!

Je kunt hier de natuur ontdekken door een leuke wandelroute te lopen, op de mountainbike te stappen en een MTB route te fietsen die je langs het Oostvoornse Meer leidt en wie weet heb je geluk en kun je de schaapskudde spotten! 

Lees meer

Nog meer favorieten ontdekken?