Boeren boodschappen

Wat wil je nog meer dan een heerlijk versproduct? Op Voorne-Putten worden aardappelen, groente en fruit aangeboden die op het eiland worden geteeld. Bij onze boeren, tuinders en kwekers kun je vaak groente en fruit uit een stalletje of automaat kopen. Diverse kwekerijen verkopen bloemen en planten aan huis.

Stap eens op de fiets om je boodschappen op te halen in de polder. 

Vers van Voorne

In de winkel van Vers van Voorne in Tinte aan de Konneweg vind je een compleet assortiment aan verse groenten, fruit en aardappelen afkomstig van lokale telers. In het voorjaar en in de zomer verkopen ze ook prachtige en kleurrijke zomerbloeiers. In de winter hebben ze een grote verscheidenheid aan pompoenen. 

Vanuit Goeree-Overflakkee en de Hoekse Waard verruimen ze het aanbod met verse eieren, chips, kaas, noten en sappen. Diverse bakmixen betrekken ze van de Korenmolen uit Oostvoorne.

Lees meer
Vers van Voorne

Domein de Vier Ambachten

Domein de vier ambachten in Simonshaven is niet alleen een wijngaard, maar ook een proeftuin voor wijnbouw! Op het terrein staan rond de 350 hoogstam appelbomen, meer dan 100 rassen, speciaal voor appelwijn en cider productie. In een goed jaar worden er circa 12.000 flessen wijn en 10.000 flessen cider geproduceerd.

Bij de wijngaard kun je wijn en cider uit eigen wijngaard en diverse jams kopen. Daarnaast verkopen ze ook druivenplanten en vijgenbomen in vele soorten.

Lees meer
Domein de Vier Ambachten

Boerderijwinkel Zevenbergen

De boerderijwinkel ligt aan de Koekendorpse weg in Zuidland. Daar verkopen ze producten rechtstreeks van de teler voor een eerlijke prijs. Koop een kratje Koekendorp (groente en fruitpakket) of kies zelf je groente en fruit in de boerderijwinkel. Zoals paprika’s, komkommers of aardbeien. Veel producten zijn door biologische boeren geteeld.

Yvonne en Gertjan houden van groenten, fruit en aardappelen en proberen dat ook op jou over te brengen, ...want lekker is lekker. Ga maar proeven. De meeste groente en fruit halen ze zelf uit de buurt. Zo stimuleer je de lokale economie en weet je wat je eet!

Lees meer
Boerderijwinkel Zevenbergen

Boerderij Assenberg

Westvoornes Weidevlees is de merknaam van het bijzonder lekkere vlees van de eigen koeien van Boerderij Assenberg in Oostvoorne. Boerderij Assenberg is een veehouderij met runderen van het Belgisch-witblauwras. In het voorjaar gaan de moederdieren met hun kalf, jonge stieren en dekstieren de wei in. De kalveren worden door hun moeder tot eind van het weideseizoen gezoogd.

Westvoornes Weidevlees staat garant voor een verantwoord stuk vlees van uitstekende kwaliteit. Het vlees wordt rechtstreeks aan de particuliere klant verkocht in klein verpakking, vers of diepvries. Op zaterdag vanuit de winkel of online. Eerlijk en heerlijk rundvlees, zonder toevoegingen, zoals vlees hoort te smaken.

Lees meer
Boerderij Assenberg

Fleur je huis op! - Weer volop verschillende bloemen/planten te koop

Landwinkel Klok

Dicht bij de mooie vestingstad Brielle, maar nog net in Vierpolders, teelt de familie Klok al vier generaties fruit. Er wordt op een duurzame en milieubewuste manier appels, peren, pruimen en kersen geteeld. In de oude boerenschuur vind je een grote Landwinkel, waar je behalve het fruit ook veel andere gezonde producten kunt vinden. Zo is er boerenkaas, verse boerderijzuivel, lokaal rundvlees, groenten, fruit en veel biologische levensmiddelen.

Ben je opzoek naar een leuk geschenk? Een streekpakket of mooie kaasplank? Ze maken het allemaal voor je.

Lees meer
Landwinkel Klok

Zoek de boerderijwinkels op de kaart