Tips voor dagjes uit met kinderen

Ontdek het eiland Voorne-Putten door de ogen van kinderen
Voorne-Putten is de leukste plek om tijdens een vakantie te verblijven. Met de kinderen een dagje uit of een gezellige familievakantie, Voorne-Putten is de ideale bestemming voor gezinnen. Als de zon schijnt is het buiten goed toeven en zijn er tal van mogelijkheden. Een dagje naar het strand, een speurtocht in de natuur of heerlijk ravotten in het speelbos? Ook als het regent zijn er genoeg activiteiten zoals een bezoek aan musea of spelen in de verschillende binnenspeeltuinen. Er is genoeg te beleven dus blijf overnachten op één van de mooie campings dichtbij het strand of midden in de prachtige natuur. Wat ga jij ontdekken? 

Blog: 5 leuke uitjes op Voorne Putten

Bianca van 'Eropuit met Kinderen' is met haar dochters Sanne en Emma op stap geweest op Voorne-Putten. Zij hebben voor jullie de 5 leukste uitjes samengesteld en beleefd. Zo gingen zij in aanloop van de meivakantie naar: Historyland Hellevoetsluis, Pannenkoekenhuis 't Klokshuys, Bezoekerscentrum Tenellaplas, Droogdok Jan Blanken en Jump XL in Spijkenisse.

Van alles wat Sanne en Emma beleefd hebben, heeft Bianca samengevat met beelden en tekst in een blog. Ben je benieuwd hoe zij dit ervaren hebben? 

Lees meer
Lees het blog van Eropuit met kinderen

Om de honger te stillen

Van al die uitjes word je hongerig en wie houdt er nu niet van pannenkoeken? Wij eten ze het liefst elke week, als ontbijt, lunch of diner! Gelukkig kun je op verschillende plekken op het eiland genieten van een heerlijke pannenkoek. Liever trek in iets anders? Verschillende restaurants hebben een (indoor) speeltuin voor kinderen, zo kunnen jullie op je gemak lekker eten en hebben de kids de tijd van hun leven. Dat smaakt naar meer!

Bos- en natuurspeeltuinen

Heerlijk buiten spelen in een echte natuurspeeltuin! Klimmen en klauteren, stampen in de modder en spelen met water. Midden in de natuur. Bezoek één van de natuurspeeltuinen op Voorne-Putten. 

 

 

 

Lees meer
Bekijk de locaties

Ga op een avontuurlijke speurtocht

Wat is nou leuker dan een speurtocht met kids om het gebied te verkennen? Futureland heeft een toffe speurtocht gemaakt over het Maasvlaktestrand. Ga op pad over duin en strand, wie weet spot je wel een zeehond of een zandhagedis! Bij het bezoekerscentrum Tenellaplas hebben ze zes avontuurlijke doe-routes uitgestippeld, die je samen met de kinderen kunt beleven. 

Duiken jullie liever in de maritieme historie van de vestingstad Hellevoetsluis? Dan is de speurtocht over de Wallen een leuk uitje. De kids gaan aan de hand van foto's op zoek naar objecten en verstopte letters, gaan jullie de uitdaging aan? 

Het geheim van het Haringvliet. Ga samen met Willem en Maria van de speurkaart op avontuur en op zoek naar het geheim van het Haringvliet. De Speurkaart met tools om de opdrachten te kunnen maken kost €2,50 en is o.a. verkrijgbaar bij Camping 't Weergors en Bezoek Hellevoetsluis.

Lees meer

Kindvriendelijke accommodaties

Er is genoeg keuze om te overnachten maar campings en huisjes zijn ideaal voor een verblijf met kinderen. Ga jij voor een gezellige kleine camping of een grote camping met animatie en zwembad? Op Voorne-Putten zijn er tal van mogelijkheden! Ontdek het zelf.