Voorne-Putten, hét leukste eiland van Zuid-Holland

Twee bijzondere gemeenten op Voorne-Putten

In de provincie Zuid-Holland vind je het eiland Voorne-Putten, wat wordt gevormd door grotere en kleinere plaatsen die wachten om ontdekt te worden. Op slechts een half uurtje vanaf Rotterdam wordt je verrast door de prachtige natuur en historie. Door de centrale ligging is Voorne-Putten ook de perfecte uitvalsbasis om de directe omgeving en de rest van Nederland te ontdekken.

Ontdek Voorne-Putten

Voorne-Putten, vroeger twee eilanden, wordt gevormd door grotere en kleinere plaatsen die wachten om ontdekt te worden. Op slechts een half uurtje van Rotterdam wordt je verrast door de prachtige natuur en historie.

Voorne aan Zee

Voorne aan Zee is een nieuwe gemeente. Water, duinen, bossen en stranden nodigen je uit te komen genieten. De vestingsteden Brielle en Hellevoetsluis vertellen een verhaal over het verleden.

Meer over Voorne aan Zee

Nissewaard

Natuurgebieden, fraaie polders, eeuwenoude rivieren, middeleeuwse stadjes, architectuur, theater, uitgaan en winkelen. Nissewaard is een verrassende combinatie van historische plaatsen en de moderne stad.

Meer over Nissewaard

Ben jij er al geweest? - Deze hoogtepunten mag je niet missen.

Rotterdam

Havenstad Rotterdam vind je op ongeveer dertig minuten autorijden vanaf Voorne-Putten. Ideaal voor een leuke dagtrip vanuit Voorne-Putten. Wil je niet zelf rijden, pak dan vanuit Spijkenisse de metro naar de stad aan de Maas. In Rotterdam kijk je je ogen uit bij de architectonische hoogstandjes als de Erasmusbrug, de kubuswoningen en het grote aantal moderne wolkenkrabbers.

In de Rotterdamse diergaarde Blijdorp ga je op ontdekkingsreis langs allerlei leuke, vreemde en bijzondere dieren. Kunstliefhebbers kunnen terecht in de Kunsthal of bij het Museum Boijmans van Beuningen. 

Lees meer
Ontdek Rotterdam

Waar blijf jij slapen? - Vakantie in eigen land, een weekend er tussenuit of een nachtje weg!