Het Zuid-hollandse eiland

Twee bijzondere gemeenten op Voorne-Putten

In de provincie Zuid-Holland vind je het eiland Voorne-Putten, wat wordt gevormd door grotere en kleinere plaatsen die wachten om ontdekt te worden. Op slechts een half uurtje vanaf Rotterdam wordt je verrast door de prachtige natuur en historie. Door de centrale ligging is Voorne-Putten ook de perfecte uitvalsbasis om de directe omgeving en de rest van Nederland te ontdekken.

De leukste vakantieplek voor jou!

Ontdek Voorne-Putten

Voorne-Putten, vroeger twee eilanden, wordt gevormd door grotere en kleinere plaatsen die wachten om ontdekt te worden. Op slechts een half uurtje van Rotterdam wordt je verrast door de prachtige natuur en historie.

Voorne aan Zee

Voorne aan Zee is een nieuwe gemeente. Water, duinen, bossen en polders nodigen je uit te komen genieten. Waar Hellevoetsluis en Brielle een verhaal vertellen over ons verleden, vind je in Rockanje en Oostvoorne de duinen en stranden.

Meer over Voorne aan Zee

Nissewaard

Natuurgebieden, fraaie polders, eeuwenoude rivieren, middeleeuwse stadjes, architectuur, theater, uitgaan en winkelen. Nissewaard is een verrassende combinatie van historische plaatsen en de moderne, hedendaagse stad.

Meer over Nissewaard

Ben jij er al geweest? - Deze hoogtepunten mag je niet missen.

Rotterdam

Havenstad Rotterdam vind je op ongeveer dertig minuten autorijden vanaf Voorne-Putten. Ideaal voor een leuke dagtrip vanuit Voorne-Putten. Wil je niet zelf rijden, pak dan vanuit Spijkenisse de metro naar de stad aan de Maas. In Rotterdam kijk je je ogen uit bij de architectonische hoogstandjes als de Erasmusbrug, de kubuswoningen en het grote aantal moderne wolkenkrabbers.

In de Rotterdamse diergaarde Blijdorp ga je op ontdekkingsreis langs allerlei leuke, vreemde en bijzondere dieren. Kunstliefhebbers kunnen terecht in de Kunsthal of bij het Museum Boijmans van Beuningen. 

Lees meer
Ontdek Rotterdam

Blog: Gluren bij de buren

Regien Borren
“Duik in de Zuid-Hollandse delta”, op beurzen delen we vaak een stand met onze buren Goeree-Overflakkee en De Hoeckse Waard. Om de buren beter te leren kennen stapte Regien Borren op de fiets om een kijkje te nemen bij Goeree-Overflakkee. Over de Haringvlietdam, via het ei, door naar de flamingo's.

Spring je achterop? 

Lees meer
Lees de blog van Regien Borren