Op of in het water?

Trotseer wind en golven, duik onder, zweef boven
Het water is nooit ver weg op Voorne-Putten. Het Haringvliet, Brielse Meer, Oostvoornse Meer en de Noordzee bieden een keur aan watersportmogelijkheden. De rand van het water en zee is dan ook het domein van watersporten als kite-surfen, golfsurfen, windsurfen, suppen, duiken en zwemmen. Stap in een bootje en geniet van de zee aan ruimte om je heen.

 

© Robin Visser
© Robin Visser
© Robin Visser

Vliegen op de wind

Zoek je de beste kitesurfspot van Nederland? Kom dan naar Voorne-Putten. Aan het Noordzee-strand bij Rockanje en Oostvoorne of op het Oostvoornse meer kun je kiten en ook nog eens genieten van de prachtige natuur om je heen.

Voor de echte avonturiers ligt het Maasvlaktestrand om de hoek. Het strand van Oostvoorne staat echt bekend als beginnersspot, omdat het in een baai ligt en het water ondiep is, hierdoor heb je weinig golfslag en geen stroming. Ga je naar het slufterstrand bij de Maasvlakte moet je niet gek opkijken als je langs de vloedlijn lepelaars tegenkomt en op de zandbanken zeehonden.

Lees meer

Zeil- en surfscholen

Beleef het water - Elke dag is een mooie dag op het water rond Voorne-Putten

Ervaar het zelf - Huur een sloep of kano

In gesprek met Linda en Willi

Kiters op Voorne-Putten, we kijken er graag naar, bewonderen hun kunsten en genieten dan een beetje met hen mee. 

We zijn benieuwd waarom ze zo graag naar onze stranden komen en wat de mooiste plekken zijn om te kiten. Hiervoor hebben we afgesproken met Linda Sjoukes en Willi Meirs op camping Ketjil waar sinds het jaar 1999 ook een kiteschool is gevestigd. 

Lees meer
Lees het interview met Linda en Willi