Eten en Drinken

Alles is mogelijk op culinair Voorne-Putten.
Trendy en authentiek smelten samen in de grote diversiteit aan wereldkeukens. Heerlijk borrelen op één van de hippe strandpaviljoens, diverse culinaire hoogstandjes of heerlijkheden proeven in de vestingen van Brielle of Hellevoetsluis. Of ga jij liever varend richting de wijngaard voor een heerlijke tapaslunch? Kom heerlijk eten en drinken, Voorne-Putten zal je smaken!

Afhaal- en bezorgmogelijkheden

Momenteel is het helaas nog niet mogelijk om uiteten te gaan op ons eiland. Wil je wel genieten van lekker eten? Bestel dan bij één van de vele (creatieve) horecazaken op Voorne-Putten, die in deze tijd ook maaltijden bezorgen of een speciale afhaalservice aanbieden. 

De website wordt nog steeds aangevuld! Aanmelden van horecazaken is gratis.

Lees meer
Bestel hier je diner of lunch!
© Wapen van Marion
© de Duinrand

Blijf wijnen, wijnen, wijnen!

Geniet van een heerlijk drankje op een terras aan het water of midden in een vestingstad. Breng jij liever een bezoek aan een bruine kroeg of club? Er is van alles mogelijk.

Voorne-Putten heeft verschillende horecagelegenheden waar je onder het genot van een drankje naar live muziek kunt luisteren of misschien zelfs een dansje wilt wagen! 

Lees meer
Bekijk alle borrel locaties

Even een bakkie doen?

Voorne-Putten kent heerlijke plekken voor lekkere koffie. Geniet van een goede koffie aan het strand, in de stad of op het terras in de natuur. Of je nu graag een Latte, cappucino met smaakjes of een Frappé drinkt, onze barista's maken hem vers!

En uiteraard serveren ze er ook iets lekkers bij!  

 

Lees meer
Bekijk alle koffie hotspots

Zoek jouw favoriete restaurant op de kaart