Eten en Drinken

Alles is mogelijk op culinair Voorne-Putten. 
Trendy en authentiek smelten samen in de grote diversiteit aan wereldkeukens. Heerlijk borrelen op één van de hippe strandpaviljoens, diverse culinaire hoogstandjes of heerlijkheden proeven in de vestingen van Brielle of Hellevoetsluis. Of ga jij liever varend richting de wijngaard voor een heerlijke tapaslunch? Kom heerlijk eten en drinken, Voorne-Putten zal je smaken!

Blijf wijnen, wijnen, wijnen!

Geniet van een heerlijk drankje op een terras aan het water of midden in een vestingstad. Breng jij liever een bezoek aan een bruine kroeg of club? Er is van alles mogelijk.

Voorne-Putten heeft verschillende horecagelegenheden waar je onder het genot van een drankje naar live muziek kunt luisteren of misschien zelfs een dansje wilt wagen! 

Lees meer
Bekijk alle borrel locaties

Even een bakkie doen?

Voorne-Putten kent heerlijke plekken voor lekkere koffie. Geniet van een goede koffie aan het strand, in de stad of op het terras in de natuur. Of je nu graag een Latte, cappucino met smaakjes of een Frappé drinkt, onze barista's maken hem vers!

En uiteraard serveren ze er ook iets lekkers bij!  

 

Lees meer
Bekijk alle koffie hotspots

Trek in een ambachtelijk ijsje?

Het ultieme zomerse lekkernij is toch wel echt heerlijk ambachtelijk schepijs. Als tussendoortje of als toetje op een fijne zomerse dag. Je vindt verschillende salons op Voorne-Putten en de smaken zullen je gaan verbazen. Heb jij wel eens Bolus ijs op? Of Ruby Chocolate? Ga het proeven! 

Ga jij voor een hoorntje of voor een bakje? Geniet ervan. 

Lees meer
Bekijk de ijssalons

Zoek jouw favoriete restaurant op de kaart