Informatie over Covid-19 en de maatregelen vind je hier.

#Hiermoetjezijn op Voorne-Putten

Dat wordt moeilijk kiezen; inspannen of ontspannen, opladen of ontladen. Neem de tijd om alles op het eiland te ondekken. Of je nu houd van historie, lekker actief bezig zijn in de natuur of een gezellig avondje uit, het kan allemaal op Voorne-Putten.

 • Historische gebouwen

  De geschiedenis van Voorne-Putten komt je tegemoet in alle historische gebouwen en monumenten.

 • Theater spektakel

  De theaters in Brielle, Spijkenisse en Hellevoetsluis staan garant voor een heerlijk avondje uit.

 • Musea

  Een bezoek aan de verschillende musea op Voorne Putten is een unieke gelegenheid om kennis te maken met de rijke historie. 

 • Activiteiten

  Golfen op de prachtige golfbaan of schelpen zoeken op het strand, historische mammoetbotjes opgraven of klimmen in het bos. Je komt tijd tekort!

Voordeel met je Voorne-Putten Pas

Leuke uitjes op de planning op Voorne-Putten? Neem dan je Voorne-Putten Pas mee. De pas is gratis verkrijgbaar bij de hotels, campings en B&B’s. Je kunt er met het hele gezin, tenzij anders aangegeven, gebruik van maken.

Bezoek één van de musea, glij van de waterjump of ga op pad om de historie van Voorne-Putten te ontdekken. De aanbiedingen worden gedurende het gehele jaar aangevuld dus hou je pas paraat. 

Lees meer
Meer over de Voorne-Putten Pas

Zonnetje schijnt? - Leuk voor buiten

Voel jij je thuis in de natuur?

Struinen door bossen en duinen. Oog in oog met een grote grazer of in stilte genieten en turen vanuit de vogelkijkhut, de natuur op Voorne-Putten is prachtig.

Op een klein half uur van Rotterdam loop je in het soortenrijkste duingebied van West-Europa. Door de afwisseling van droog en nat, hoog en laag, zonnig en schaduwrijk voelen heel veel verschillende planten en dieren zich thuis in de natuur op Voorne-Putten, jij toch ook?

Lees meer
Meer natuur ervaren

Uitje voor kinderen - Leuk met de hele familie

Jullie komen waarschijnlijk tijd tekort om het allemaal te beleven.

Waar dwaal je door een labyrinth? Waar kun je een selfie maken met een dino? Waar kunnen jullie je helemaal uitleven? Klimbossen en escaperooms, ruimtereizen en waterplassen... 
Niet alleen voor de kinderen is Voorne-Putten op een avontuurlijke en verrassende manier te ontdekken.  

Lees meer
Bekijk alle familieuitjes

Met je paard op stap

Ga jij er graag op uit met je trouwe viervoeter? Op Voorne-Putten kun je samen heerlijk uitwaaien op het strand of een prachtige rit door de natuur maken. Er zijn verschillende routes en ruitepaden die je kunt volgen. Dat is toch écht genieten!

Lees meer
Bekijk alle routes

Zoek jouw favoriete activiteit op de kaart