#Hiermoetjezijn op Voorne-Putten

Dat wordt moeilijk kiezen; inspannen of ontspannen, opladen of ontladen. Neem de tijd om alles op het eiland te ondekken. Of je nu houd van historie, lekker actief bezig zijn in de natuur of een gezellig avondje uit, het kan allemaal op Voorne-Putten.

 • Historische gebouwen

  De geschiedenis van Voorne-Putten komt je tegemoet in alle historische gebouwen en monumenten.

  Historische gebouwen
 • Theater spektakel

  De theaters in Brielle, Spijkenisse en Hellevoetsluis staan garant voor een heerlijk avondje uit.

  Theater spektakel
 • Musea

  Een bezoek aan de verschillende musea op Voorne Putten is een unieke gelegenheid om kennis te maken met de rijke historie. 

  Musea
 • Activiteiten

  Golfen op de prachtige golfbaan of schelpen zoeken op het strand, historische mammoetbotjes opgraven of klimmen in het bos. Je komt tijd tekort!

  Activiteiten

Zonnetje schijnt? - Leuk voor buiten

Voel jij je thuis in de natuur?

Struinen door bossen en duinen. Oog in oog met een grote grazer of in stilte genieten en turen vanuit de vogelkijkhut, de natuur op Voorne-Putten is prachtig.

Op een klein half uur van Rotterdam loop je in het soortenrijkste duingebied van West-Europa. Door de afwisseling van droog en nat, hoog en laag, zonnig en schaduwrijk voelen heel veel verschillende planten en dieren zich thuis in de natuur op Voorne-Putten, jij toch ook?

Lees meer
Meer natuur ervaren

Eropuit met kinderen op Voorne-Putten

Op zoek naar uitjes met kinderen of een vakantie voor het gezin? Beleef Voorne-Putten door de ogen van kinderen. Waar dwaal je door een labyrinth? Waar kun je een selfie maken met een dino? Waar kunnen jullie je helemaal uitleven? Klimbossen en escaperooms, ruimtereizen en waterplassen... Ga op ontdekkingstocht en geniet van strand, water, natuur en leuke activiteiten.

Eropuit met kinderen is samen met haar 2 dochters je voorgegaan en heeft 5 tips voor je uitgelicht
 

Lees meer
Met je kinderen op stap!

Hop in galop

Ga jij er graag op uit met jouw paard? Op Voorne-Putten kun je samen heerlijk uitwaaien op het strand of een prachtige rit door de natuur maken. Er zijn verschillende routes en ruiterpaden die je kunt volgen. Dat is toch écht genieten!

Lees meer
Bekijk alle ruiterroutes

Zoek jouw favoriete activiteit op de kaart