Waar slaap jij het liefst?

Blijf dan overnachten!

In de sfeervolle vesting van Hellevoetsluis of Brielle, of in één van de mooie locaties bij het strand of midden in de prachtige natuur. Voorne-Putten biedt een scala aan kwalitatieve hotels, intieme bed & breakfasts, gezellig kleine en grote campings, bungalows en appartementen.  

Bijzonder overnachten - Een verblijf dat je niet snel zult vergeten

Havenmeester Kees heet je welkom

Mijn naam is Kees Broere en ik ben 24 uur per dag en 365 dagen per jaar uw gastheer bij Marina Cape Helius. Ik kan u veel over de reacties van onze gasten vertellen maar er is maar één manier om de sfeer op en rond onze haven te proeven en dat is langskomen.

De in grote meerderheid gehoorde reactie is toch wel die van het vakantiegevoel dat direct ontstaat wanneer u hier op de boot bent. Het aantal zonuren op de haven is ongeëvenaard en dit maakt het vakantiegevoel bij onze gasten nog groter. Door op de haven te wonen kan ik elke dag toezicht houden of uw vakantiegevoel niet verstoord wordt.

Lees meer
Lees meer over water en havens

Er op uit - Ga het eiland ontdekken

Wat is er te doen?

Ben je op zoek naar leuke tips, geheime plekjes of prachtige natuur? Wij hebben ze allemaal voor jou verzameld.

Voor de fietsers en wandelaars hebben we de leukste fietsroutes en wandelroutes uitgestippeld en als je de knooppunten volgt dan leer je het hele eiland kennen.

Wij weten zeker dat je lang niet genoeg hebt aan één dag.

 

Lees meer
Bekijk wat te doen