Zomer op Voorne-Putten

Voorne-Putten is dé plek voor een onvergetelijke zomervakantie. Slechts een half uur van de Randstad vind je een ideale mix van sport, ontspanning, historie en natuur. Perfect voor een dagtrip, maar nog beter voor een paar dagen vol avontuur en ontspanning. Deze zomer bruist het eiland van de activiteiten. Denk aan leuke evenementen met muziek, bruisende markten en nog veel meer. Met mooi weer geniet je natuurlijk van de mooie stranden van Voorne-Putten. De dag sluit je af bij één van de heerlijke terrassen op het eiland. Een zomer om niet te vergeten als je het ons vraagt.

Kom deze zomer naar Voorne-Putten en ontdek de regio op zijn mooist. Wil je weten wat je kan doen op Voorne-Putten deze zomer? Lees dan snel verder!

Wat wil jij gaan doen? - ontdek Voorne-Putten op jouw manier

Onze zomertips op een rij!

Like strawberry’s on a summer evening, zo voelt het als je na een heerlijk zonnige zomerdag nog even op het strand de koelte opzoekt en de zon in de zee ziet zakken. We geven je graag wat meer tips om in de zomer de leukste plekken te ontdekken. Lees alle zomertips overzichtelijk in onze blog.
 

Lees meer
Lees het blog

Aantal uitjes uitgelicht

De 10 leukste terrassen van Voorne-Putten

Tijdens de zomer lonken de terrasjes. Ben je nog op zoek naar een zonnig terras, een terras met uitzicht of een overdekt terras, dan zit je goed op Voorne-Putten. Of je nu je dag wilt beginnen in het ochtendzonnetje met een lekker ontbijtje, wilt lunchen met vriendinnen om bij te kletsen, wilt borrelen na een dagje winkelen of de zon in de zee wil zien zakken bij een van de strandpaviljoens, het kan allemaal. We hebben 10 terrassen op Voorne-Putten voor je uitgelicht in onze blog. 

Lees meer
Lees het blog

Nog langer genieten?

Blijf dan overnachten!

Voorne-Putten biedt een scala aan kwalitatieve hotels, intieme bed & breakfasts, gezellige kleine en grote campings, bungalows en appartementen.

Of je nu kiest voor een verblijf in de sfeervolle vesting van Hellevoetsluis of Brielle, of in één van de mooie locaties bij het strand of midden in de prachtige natuur. Een verblijf op Voorne-Putten zul je niet snel vergeten!

Lees meer
Lees meer over de accommodaties