Kom jij natuurlijk genieten?

Westvoorne is een gemeente bestaande uit Oostvoorne, Rockanje en Tinte en ligt in één van de mooiste duingebieden van West-Europa. Hier kun je aan de prachtige kust en in de natuur ontspannen en genieten. Pak de fiets of maak een wandeling om de flora en fauna in de omgeving te ontdekken of bezoek één van onze prachtige stranden. Naast de rust en stilte in de natuur, vind je ook de gezelligheid in de authentieke dorpjes en ligt de wereldstad Rotterdam om de hoek.

Aan één dag niet genoeg?

Blijf dan overnachten!
In de gezellige badplaatsen Rockanje en Oostvoorne, of het pitoreske dorpje Tinte. Op mooie locaties bij het strand of midden in de prachtige natuur. Gemeente Westvoorne biedt een scala aan kwalitatieve hotels, intieme bed & breakfasts, gezellig kleine en grote campings, bungalows en appartementen.

Onvergetelijk, orgineel en weer eens iets anders, dan anders. Hier vanuit kun je het hele eiland Voorne-Putten prima ontdekken!  

Lees meer
Bekijk alle accommodaties

Ontdek de dorpen

Parkeren

Bezoek je onze stranden bij de Eerste of Tweede Slag dan kun je direct achter de duinen parkeren op ruime parkeerplaatsen. 

Je kunt een los kaartje kopen bij de automaat of een parkeervergunning aanvragen bij de gemeente Westvoorne.

Van november t/m maart kun je gratis parkeren.

 

Lees meer
Meer over parkeren