Hellevoetsluis, maritieme vestingstad

De schitterende ligging aan het Haringvliet heeft een belangrijke rol gespeeld in het verloop van de geschiedenis voor Hellevoetsluis. Alle bekende namen uit de geschiedenisboekjes vind je terug in deze vestingstad. Naast de moderne jachthavens is er de historische vestingshaven met musea, verdedigingswerken en gezellige restaurants, terrassen aan het water en uitgaansmogelijkheden.  

Toeristische informatie:  0181-854378 

Havenmeester Kees heet je welkom

Mijn naam is Kees Broere en ik ben 24 uur per dag en 365 dagen per jaar uw gastheer bij Marina Cape Helius. Ik kan u veel over de reacties van onze gasten vertellen maar er is maar één manier om de sfeer op en rond onze haven te proeven en dat is langskomen.

De in grote meerderheid gehoorde reactie is toch wel die van het vakantiegevoel dat direct ontstaat wanneer u hier op de boot bent. Het aantal zonuren op de haven is ongeëvenaard en dit maakt het vakantiegevoel bij onze gasten nog groter. Door op de haven te wonen kan ik elke dag toezicht houden of uw vakantiegevoel niet verstoord wordt.

Lees meer
Meer havens

Wat ga jij beleven? - In Hellevoetsluis is er van alles te beleven. Heb je behoefte om heerlijk te ontspannen? Trek er op uit in de natuur of op het strand. De vesting stad staat bekend om zijn maritieme verleden. Dompel jezelf onder en kom er alles over te weten.

Heerlijk winkelen

In Hellevoetsluis kun je alle dagen van de week prima winkelen. Op zondagmiddag is een deel van de winkels in het Winkelcentrum De Struytse Hoeck geopend. Op vrijdagavond is het koopavond en de meeste winkels zijn tot 21.00 uur geopend. Parkeren is overal gratis in Hellevoetsluis. 

Lees meer
Ontdek de winkelopties

Speurtocht: Het geheim van het Haringvliet

Ga samen met Willem en Maria van de speurkaart op avontuur en op zoek naar het geheim van het Haringvliet. De Speurkaart met tools om de opdrachten te kunnen maken kost €2,50 en is o.a. verkrijgbaar bij Camping 't Weergors en Bezoek Hellevoetsluis.

Lees meer

Waar blijf jij slapen?