Zomertips: een eiland vol vakantie!

De leukste plek om tijdens de zomervakantie te verblijven vind je tussen wereldstad Rotterdam en het landelijke Zeeland: Voorne-Putten. Hét gebied waar je kunt sporten, relaxen, genieten van de bijzondere geschiedenis en heerlijk kunt ronddwalen in de prachtige natuur. En dat alles slechts op een half uurtje vanaf de Randstad. Leuk voor een dagtrip maar nog leuker om je een paar dagen helemaal te laten verwennen! Deze zomer gaan wij gaan wij er ook zelf op uit en onze ervaringen delen wij natuurlijk graag! 

Wat wil jij gaan doen? - ontdek Voorne-Putten op jouw manier

Verse producten rechtstreeks van de boer!

Vul je fietsmand met de meest verse producten rechtstreeks van de boer. Fiets een rondje Oostvoorne-Rockanje-Tinte-Vierpolders-Brielle, ideaal tijdens een heerlijke zomerdag.

Ga jij voor zoete aardbeien of juist romige melk? Geniet ervan!

 

Lees meer
Bekijk de streekproducten

Aantal uitjes uitgelicht

Nog langer genieten?

Blijf dan overnachten!

Voorne-Putten biedt een scala aan kwalitatieve hotels, intieme bed & breakfasts, gezellige kleine en grote campings, bungalows en appartementen.

Of je nu kiest voor een verblijf in de sfeervolle vesting van Hellevoetsluis of Brielle, of in één van de mooie locaties bij het strand of midden in de prachtige natuur. Een verblijf op Voorne-Putten zul je niet snel vergeten!

Lees meer
Lees meer over de accommodaties