Informatie over Covid-19 en de maatregelen vind je hier.

Vier je vakantie op Voorne-Putten

De leukste plek om tijdens de zomervakantie te verblijven vind je tussen wereldstad Rotterdam en het landelijke Zeeland: Voorne-Putten. Hét gebied waar je kunt sporten, relaxen, genieten van de bijzondere geschiedenis en heerlijk kunt ronddwalen in de prachtige natuur. En dat alles slechts op een half uurtje vanaf de Randstad. Leuk voor een dagtrip maar nog leuker om je een paar dagen helemaal te laten verwennen!

Wat wil jij gaan doen? - onze tips voor jou

Bij een vakantie hoort een lekker ijsje!

Een heerlijk ambachtelijk Italiaans ijsje geeft je het ultieme vakantiegevoel. Een perfect verfrissend momentje tijdens een heerlijke zomerdag. Naast de gezellige ijssalons op Voorne-Putten, kun je ook langs bij de boer om een ijsje te gaan eten. Verser krijg je het niet. 

Voor hoeveel bolletjes ijs ga jij? Geniet ervan! 

Lees meer
Bekijk de ijssalons

Ontdek Voorne-Putten op jouw manier

Zoek jij inspanning of ontspanning?

 

Aantal uitjes uitgelicht

Lekker eten en drinken

Nog langer genieten?

Blijf dan overnachten!

Voorne-Putten biedt een scala aan kwalitatieve hotels, intieme bed & breakfasts, gezellige kleine en grote campings, bungalows en appartementen.

Of je nu kiest voor een verblijf in de sfeervolle vesting van Hellevoetsluis of Brielle, of in één van de mooie locaties bij het strand of midden in de prachtige natuur. Een verblijf op Voorne-Putten zul je niet snel vergeten!

Lees meer
Lees meer over de accommodaties