Ga toch fietsen

Voorne-putten heeft een fietshart! We zijn een eiland waar fietsen voor iedereen toegankelijk is. Of je nou een professionele wielrenner of een amateurfietser bent, of je met je familie en vrienden fiets of alleen, of je jong bent of oud; fietsen op ons eiland is voor iedereen. Met meer dan 300 km aan fietspaden, verschillende interessante fietsroutes en veel (gratis) rustpunten kan je dan ook alle kanten op! En daar zijn we trots op! Want regelmatig fietsen is goed voor onze inwoners én voor onze gemeente. 

Heb je niet altijd de mogelijkheden om te fietsen? Bijvoorbeeld door een handicap of omdat een fiets te duur is? Ook dan zijn er mogelijkheden voor jou. Van toegankelijke fietsroutes tot fietslessen en de fietsenbank, waar mensen met lagere inkomens terecht kunnen voor een gratis fiets. Zo blijven we als eiland constant in beweging. 

Dus leer ons eiland beter kennen, kom in beweging en ga eropuit!

Hoe dan? Ga toch fietsen!

Ga toch fietsen! - Fietseiland Voorne-Putten

Fietsroute voor kinderen: Spike & Co

In dit sportieve rondje door Spijkenisse en omgeving zit voor ieder wat wils; Trampolinespringen, Bowlen en Zwemmen als het weer wat minder is. Maar als het zonnetje schijnt ga je natuurlijk heerlijk Suppen en met de fluisterboot door de Bernisse. En na die heerlijke pizza doe je de boodschappen bij de boerderij. Om naast de vitamine D van vandaag ook de andere vitaminen binnen te krijgen!

Lees meer
Bekijk de fietsroute

Fietsroute voor kinderen: HeRo

Trek gerust een hele dag uit voor dit rondje Hellevoetsluis-Rockanje want je komt langs de leukste plekjes waar je zeker even stoppen wilt. Wat dacht je van het Droogdok van Fortresse Holland, het Brandweermuseum of de junior Podwalk. Voor de sportieve onderbreking neem je een plons in het gloednieuwe zwembad van Hellevoetsluis of speel je een rondje midgetgolf! De winnaar mag vast een boerenijsje uitkiezen de IJsboerin. Zorg wel dat je tijd overhoudt voor het Boer Woud natuurpad bij Camping het Weergors. Want zo kom je nog eens op verrassende plekjes…

Lees meer
Bekijk de fietsroute