Elektrisch fietsen op Voorne-Putten

Hup, de fiets op en ontdek de e-bike fietsroutes van Voorne-Putten!   

                 Buiten de Randstad, vind je tussen Rotterdam en Zeeland het prachtige eiland Voorne-Putten. Wil je optimaal genieten van je e-bike? Ontdek de extra lange fietsroutes van Voorne-Putten, met maar liefst 300 km aan fietspaden kun je het hele eiland doorkruisen. 

Tip: de fietsroutes zijn als GPX bestand te downloaden. Handig voor op de fiets! 

                                       

Fietsroute: Rondje Voorne-Putten

Voorne-Putten is een eiland verbonden met het vaste land door bruggen, dammen en veerverbindingen. Volg je de aangegeven knooppunten dan kom je langs de diverse waterwegen en fiets je het hele eiland rond. Het is een zeer afwisselende fietsroute langs vestingsteden, authentieke dorpen en mooie natuurgebieden 

Pitstop tip: Tijdens deze fietstocht is een lekkere lunch bij Kerels aan de Maas, gelegen aan de Oude Maas, aan te raden.

 

Lees meer
Bekijk e-bike route Rondje Voorne-Putten

Tussen Maas en Haringvliet

Met deze langeafstand fietsroute weekendtocht ga je op ontdekking op de eilanden Voorne-Putten en Hoeksche Waard. De fietsroute is 135 km lang en verdeeld over twee dagen. Je ziet waterwegen, de vestingsteden Hellevoetsluis en Brielle, prachtige polderpatronen, kreken, dijken, authentieke dorpen en mooie natuurgebieden. 

Lees meer
Bekijk de fietsroute

Afstappers

Met een elektrische fiets leg je al snel heel wat kilometers af. Na een aantal uur is het tijd om even af te stappen en bij te komen met een heerlijk verfrissend drankje, een stevige lunch of koffie met gebak. 

Lees meer
Bekijk alle horecagelegenheden

Oplaadpunten voor je elektrische fiets

Voor een lange fietstocht of meerdere fietsroutes achter elkaar, is het handig om te weten waar jij tussentijds je elektrische fiets kunt opladen. Met maar liefst 15 oplaadpunten op heel Voorne-Putten, vind je altijd een plek om jouw elektrische fiets weer op te laden. Bekijk de oplaadpunten hieronder op de kaart.

Pitstop tip: Natuurgebied de Beningerslikken. Terwijl jij de uitkijktoren beklimt of een rondje gaat wandelen, wordt je fiets weer opgeladen door een heuse flowerturbine. De stille windturbine in de vorm van een tulp voorziet de fietsnietjes van zelf opgewekte zon- en windenergie.

Lees meer

Oplaadpunten e-bike