De herfstkleuren van Voorne-Putten

Bossen en duingebieden zorgen voor een extra speciale herfstbeleving
De herfst staat weer voor de deur en dat betekent veel herfstwandelingen in het weekend, warme chocolademelk met slagroom en kastanjes zoeken. De natuurgebieden op Voorne-Putten zijn eigenlijk nog mooier door de transformatie die de herfstkleuren brengen. Dus trek je wandelschoenen uit de kast en kom in onze bossen de boslucht opsnuiven, zoek een leuke wandelroute uit of kijk naar de ideale plek om vogels te spotten

Tip: onderaan deze pagina staan leuke koffietentjes om een tussenstop te maken. 

Wat spot jij in het bos?

Tijdens een herfstwandeling is er zoveel te zien en te bewonderen. Het bos transformeert met alle herfstkleuren inbegrepen. Een rijk kleuren pallet waar je doorheen kunt struinen. Maar naast het bos zijn er allerlei dieren en mooie paddenstoelen te zien. Denk aan een ree die even om de hoek komt kijken, dat leuke roodborstje en als je geluk hebt spot je ook nog eens een eekhoorn. Ook de vele verschillende paddenstoelen zijn het bewonderen waard. Wat kan natuur toch mooi zijn!

Lees meer

Blog: Mijmeren over het Oostvoornse Mildenburgbos

Saskia Meesters

Een laatste ode aan de herfst voor ik de winterstilte verwelkom. In alle seizoenen kun je heerlijk wandelen in landgoed Mildenburgbos in Oostvoorne. Zeker nu de herfststormen nog nauwelijks begonnen zijn is het echt genieten in het kleurrijke bos.

Lees meer
Lees de blog van Saskia Meesters