Zin om te wandelen op Voorne-Putten?

Met gemak haal je de 10.000 stappen! 
Voorne-Putten is dé wandelbestemming van Nederland. In het bos, op het strand of door de stad, waar wandel jij het liefst? Ter inspiratie gaan de komende weken verschillende contentmakers op stap om Voorne-Putten voor jou te gaan ontdekken. Dit is hét seizoen om je stevige schoenen aan te trekken en Voorne-Putten al wandelend te doorkruisen. Je kunt de ervaringen van onze influencers op deze pagina terug lezen. Verschillende accommodaties, activiteiten, horeca, stranden, historie en natuurgebieden komen aan bod. Ook op Instagram zullen zij je meenemen in leuke content met de hashtag #VPjouwwandeleiland.

Wandel je ook mee? 

Volg de voetstappen van anderen!

In september en oktober gaan 5 contentmakers voor je op stap. Zij verblijven ieder in een ander deel van het eiland en nemen je via verschillende thema wandelroutes mee in hun avontuur! 

@Wandelvrouw - 22 september
@Buiten.leven - 27 september
@Westphilwandelt -  8 oktober
@Ourneverendingwanderlust - 11 oktober 
@Reisbeesten - 15 oktober

 

Lees meer

Wandelvrouw

De Wandelvrouw verbleef in het Badhotel Rockanje

'Er even helemaal tussenuit met z’n tweetjes. Hoe kan dat beter dan met een tweedaagse met een overnachting in een leuk hotel, heerlijk uit eten op een bijzondere locatie en overdag wandelen en nieuwe plekken ontdekken? Ik laat je in dit blog zien dat een tripje naar Voorne-Putten dat allemaal heeft. Samen met Hans ging ik voor twee dagen naar Brielle, Rockanje en Oostvoorne. Laat je inspireren met onze ervaringen en tips.'

- Bregje van Wandelvrouw

Lees meer
Lees hier het blog

Oplaadpunten tijdens je wandeling

Van al die stappen krijg je vast trek! Van knooppunt naar knooppunt, naar koffie, lunch of diner. Gelukkig zijn er veel horecagelegenheden waar je even kunt opladen. De horeca vind je op verschillende momenten tijdens de wandelroutes. We hebben er een aantal voor je uitgelicht. 

Fijne onderbreking

Wil je tijdens je wandeling ook wat bezoeken en beleven? Even een uitstapje maken? Uiteraard kan dat, want er is op Voorne-Putten genoeg te doen. We hebben een aantal activiteiten voor je uitgelicht. 

Verleng je verblijf

Er is niets fijners dan na een wandeling en een goede maaltijd, op een bank te ploffen met het haardvuurtje aan. Verleng daarom je verblijf met een overnachting. Kies jij voor een knusse B&B of ga je voor een luxe hotel? Enkele uitblinkers: 

Wandeltips