Fijn voor je portemonnee uitjes

Dure tijden vragen om goedkope en/of  gratis uitjes! Want er is genoeg te beleven op Voorne-Putten voor het hele gezin zonder dat het pijn doet in je portemonnee! 

Een wandeling in het bos of door de duinen, genieten van het strand en de zee, fijne uitjes die niets kosten. Is het weer wat slechter dan geven wij ook nog wat tips voor indoor uitjes. Over heel Voorne-Putten vind je diverse (natuur)speeltuinen en denk eens aan de kinderboerderij of het vrijheidsbos in Vierpolders waar naast wandelen ook genoeg uitdagingen voor kinderen zijn uitgezet. Kortom voor weinig of geen geld kun je je hier zeker volop vermaken. 

 

Zon, zee en zand

Uitwaaien en ravotten op het strand en ondertussen genieten van de zilte zeelucht en mooie vergezichten. Op zoek naar schelpen of even pootje baden. Vanaf 1 oktober mag ook de hond weer overal mee op het strand Rockanje. Bezoek je het strand op de Maasvlakte, dan kan je zomaar een bijzonder fossiel vinden en vergeet niet even het kunstwerk de Zandwacht van dichtbij te bekijken. 

Op het natuurstrand van Oostvoorne zie je niet alleen vele vogelsoorten die zich hier thuisvoelen, je kunt er ook de vele kitesurfers bewonderen. 

Lees meer
Mooiste uitzichtpunten

Bos, beesten en buitelen

Op de kinderboerderij kun je kennis maken met diverse lieve dieren, lekker knuffelen en soms ook mee helpen. Aan de rand van Heenvliet vind je een hertenkamp waar je gratis even een kijkje kan nemen. Kinderen die houden van buitenspelen en de natuur kunnen hun hart ophalen in één van de vele natuurspeeltuinen. Maak eens een wandeling door het Vrijheidsbos in Vierpolders en kom verschillende speelplekken tegen waar kinderen heerlijk kunnen klauteren en klimmen. 

Lees meer

Gratis indoor uitjes

Is het weer iets minder en wil je er toch graag even op uit? We hebben een aantal bijzondere locaties op een rijtje gezet die gratis te bezoeken zijn!