Gisteren zeehonden gespot, morgen de streetart-route.

Gisteren ontdekte je 3 zeehonden-kopjes terwijl je langs de kustlijn wandelde. Nieuwsgierig zwommen ze zelfs een stukje mee! Morgen staat de streetart-route op de agenda. Met je fotocamera in de aanslag op verkenning door de stad!

En wat ga je vandaag doen? Er is hier zoveel moois te ontdekken. Kunnen we niet wat langer blijven? Of komen we snel nog een keer terug? Voorne-Putten. Eiland vol vakantie.

Voorne-Putten, gevestigd op de grens tussen randstad en kustprovincie. is een eiland vol natuur en historische charme. Met meer dan 300km aan fiets- en wandelpaden zijn er volop mogelijkheden om het landschap, de historische en kustlijn te verkennen.  

Laat je inspireren door de kleurrijke geschiedenis van schilderachtige stadjes zoals Hellevoetsluis, of verken de zes historische dorpjes die Nissewaard te bieden heeft. Daag jezelf uit een flinke fietstocht en kom op adem op de uitgestrekte stranden van Rockanje of Oostvoorne. Wandel via slingerpaadjes door uitgestrekte duinen  en maak kennis met de wilde dieren die de regio Voorne-Putten hun thuis noemen.

Waarom nog langer wachten? Ontdek alle diverse mogelijkheden die Voorne-Putten zo uniek maakt en creëer de mooiste momenten die je zeker bij zullen blijven.

 

 

De activiteiten die op je staan te wachten - Van zeehonden naar rust in de natuur tot zien van streetart