Informatie over Covid-19 en de maatregelen vind je hier.

Zakelijk

Marketing OP Voorne-Punten

Marketing OP Voorne-Putten zorgt met destinatiemarketing voor een economische impuls in het gebied om een aantrekkelijk verblijfsklimaat te creëren voor recreatie, wonen en werken. Wij streven naar een breed draagvlak onder stakeholders en werken op basis van partnerships en co-financiering.

Lees hier ons marketingplan, jaarverslag en jaarplanning of log in voor de beeldbank of meld je evenement aan.

#Vacaturealert: Wij zoeken een Marketing Medewerker (24 uur) 

 • Marketing- & Communicatieplan

  2019 - 2024

 • Jaarplanning

  2021

 • Jaarverslag

  2020

 • Persberichten

 • Nieuwsbrieven

Participatie mogelijkheden

In 2021 hebben we als thema 'Hier wil je landen'. De meeste Nederlanders zullen dit jaar op vakantie gaan in eigen land. Naast de reguliere campagnes op Social Media, Google en in de nieuwsbrieven hebben we een aantal mogelijkheden uitgelicht voor jou als ondernemer. Wil je jouw organisatie of product extra onder de aandacht brengen? Dat kan door te participeren in één van onze campagnes: 

 • E-book, leadcampagne + nieuwsbrief. 
 • Toevoeging op bestaande routes als favoriete pitstop.
 • Combinatie aanbod met influencers.
 • Fietsroute op maat.  
Lees meer
Graag meer informatie

Resultaat Instameet

Op een zonnige 6 juni jl. organiseerden wij een Instameet ‘Historie en Cultuur op Voorne-Putten’. Met deze manier van Influencer-Marketing hebben we door middel van 14 creatieve fotografen, bloggers en contentmakers succesvolle promotie voor Voorne-Putten kunnen maken.

De influencers zijn geselecteerd op basis van de connectie met het thema ‘cultuur en historie’ en hadden een gezamenlijk bereik van +300.000 volgers.

Lees meer
Bekijk het resultaat

Beeldbank

Marketing OP Voorne-Putten heeft een regionale beeldbank met inspirerend beeldmateriaal. Het beeldmateriaal is voor zowel publieke als private stakeholders beschikbaar. We werken samen met vak- en hobbyfotografen om het materiaal aan te vullen. Bij de foto's staan eventuele credits, of restricties vermeld. 

Heb je nog geen inlog voor de beeldbank? Stuur ons even een mailtje

Lees meer
Log in op de beeldbank

De Voorne-Putten Academy

Vanuit Marketing OP Voorne-Putten ontwikkelen wij diverse online trainingen waarmee je je kennis kunt vergroten. Je kunt op een eenvoudige manier en op je eigen tempo de trainingen volgen. De trainingen zijn gericht op gastheerschap, gebiedskennis en zullen later aangevuld worden met marketing trainingen. Alle trainingen zijn bedoeld om jou in je werkzaamheden te ondersteunen en de kennis over het eiland te vergroten. De Voorne-Putten Academy is altijd in beweging en het aantal trainingen wordt steeds verder uitgebreid. 

Lees meer
Lees meer over de Voorne-Putten Academy