Marketing OP Voorne-Putten

Marketing OP Voorne-Putten zorgt met destinatiemarketing voor een economische impuls in het gebied om een aantrekkelijk verblijfsklimaat te creëren voor recreatie, wonen en werken. Wij streven naar een breed draagvlak onder stakeholders en werken op basis van partnerships en co-financiering.

Ben jij een trotse ondernemer op het eiland? 
Profiteer (gratis) mee van ons grote bereik en promoot jouw locatie of evenement op onze website en andere kanalen. Het is heel eenvoudig. Bekijk hier de 3 stappen.  

 

Samenwerkingen met Influencers/bloggers

De invloed van influencers is niet meer weg te denken in de huidige samenleving. 90% van de consumenten vertrouwt aanbevelingen van mensen ‘zoals jij en ik’. Influencer-marketing sluit aan bij drie doelen van Marketing OP Voorne-Putten: 

Wil je samenwerken met ons als influencer of als toeristische ondernemer? Neem dan contact met ons op! 

Lees meer
Neem contact op

Promotiemateriaal over Voorne-Putten

Ben jij een toeristische ondernemer van Voorne-Putten?

Wij stellen gratis promotiemateriaal beschikbaar die jullie kunnen uitgeven aan gasten. Denk aan diverse fiets- en wandelroutes, magazines en folders. Graag horen we van tevoren even wat je nodig hebt, dan zorgen wij ervoor dat het klaar ligt bij ons kantoor in Oostvoorne. Participeren in promotiemateriaal en campagnes is ook mogelijk.

Neem even contact met ons op voor meer informatie.

Lees meer
Ik wil graag promotiemateriaal

Beeldbank

Beeldbank

Marketing OP Voorne-Putten heeft een regionale beeldbank met inspirerend beeldmateriaal. Het beeldmateriaal is voor zowel publieke als private stakeholders beschikbaar. We werken samen met vak- en hobbyfotografen om het materiaal aan te vullen. Bij de foto's staan eventuele credits, of restricties vermeld. 

Heb je nog geen inlog voor de beeldbank? Stuur ons even een mailtje

Lees meer
Log in op de beeldbank

Wil je de magazine's online lezen?

De Voorne-Putten Academy

Vanuit Marketing OP Voorne-Putten ontwikkelen wij diverse online trainingen waarmee je je kennis kunt vergroten. Je kunt op een eenvoudige manier en op je eigen tempo de trainingen volgen. De trainingen zijn gericht op gastheerschap, gebiedskennis en zullen later aangevuld worden met marketing trainingen. Alle trainingen zijn bedoeld om jou in je werkzaamheden te ondersteunen en de kennis over het eiland te vergroten. De Voorne-Putten Academy is altijd in beweging en het aantal trainingen wordt steeds verder uitgebreid. 

Lees meer
Lees meer over de Voorne-Putten Academy