Marketing OP Voorne-Putten

Marketing OP Voorne-Putten zorgt met destinatiemarketing voor een economische impuls in het gebied om een aantrekkelijk verblijfsklimaat te creëren voor recreatie, wonen en werken. Wij streven naar een breed draagvlak onder stakeholders en werken op basis van partnerships en co-financiering.

Lees hier ons marketingplan, jaarplan 2023, jaarverslag, nieuws/pers berichten en huidige campagnes of log in voor de beeldbank of meld je evenement aan.

 

Participatie mogelijkheden

In 2022 focussen wij ons voornamelijk nog op de Nederlandse toeristen. We doen dit aan de hand van onze Contentstrategie. Eén van onze online ambities voor 2022 is ondernemers betrekken bij campagnes. Naast de reguliere campagnes op Social Media, Google en in de nieuwsbrieven hebben we een aantal mogelijkheden voor jou als ondernemer uitgelicht. 

Wil je jouw organisatie of product extra onder de aandacht brengen? Laten we dan samenwerken! Want alleen ga je misschien sneller, maar samen kom je verder.  

Lees meer
Graag meer informatie

Resultaat Voorne-Putten jouw wandeleiland

Uit het imago- en bezoekersonderzoek 2021 is naar voren gekomen dat Voorne-Putten een eiland is met veel fiets- en  wandelmogelijkheden. Om Voorne-Putten als echt wandeleiland op de kaart te zetten, hebben wij in september en oktober 5 influencers uitgenodigd.

De 5 influencers deelden met hun volgers de wandelroutes en activiteiten van hun verblijf op Instagram door middel van stories, Instagram posts met hashtag #VPjouwwandeleiland, Facebook post en hebben dit gebundeld in een blog boordevol tips. 
 

Lees meer
Bekijk het resultaat

Resultaat Leadcampagne Voorne-Putten opent de poorten

450 jaar vrijheid, daarom opent Brielle dit jaar de poorten! Een mooi moment om het toeristisch aanbod van Voorne-Putten in het zonnetje te zetten.

Om de vrijheid op heel Voorne-Putten te vieren, openden we via diverse media vanaf 1 april 2022 elke dag een poortje naar een mooie prijs. Zo konden (toekomstige) bezoekers kennismaken met het diverse aanbod op Voorne-Putten. Dit gebeurde middels een inspirerende, verrassende animatie van het bekende Brielse Brigittepoortje, waarin de prijs in 12 seconden onthuld werd. De actie eindigde op de verjaardag van de huidige Willem van Oranje op 27 april 2022. Op 28 april werden alle winnaars bekend gemaakt.

Lees meer
Bekijk het resultaat

Resultaat NL ontdekt Voorne-Putten

Nadat we in het voorjaar van 2021 een succesvolle 'Instameet Cultuur en Historie op Voorne-Putten' hadden georganiseerd ter inspiratie voor het voorjaar op Voorne-Putten. Stonden september en oktober 2021 in het teken van nazomeren op Voorne-Putten. We hebben 12 influencers uit 12 provincies uitgenodigd om een specifieke doelgroep te voorzien van de beste nazomertips. Symbolisch heeft heel Nederland kennis kunnen maken met Voorne-Putten. 

In 2 maanden was Voorne-Putten heel duidelijk aanwezig op o.a. Instagram. Het mooie beeldmateriaal wat gemaakt is, de positieve ervaringen die gedeeld zijn, is content die we vanuit Marketing OP Voorne-Putten nog lang kunnen en zullen inzetten. 

Lees meer
Bekijk het resultaat

Beeldbank

Marketing OP Voorne-Putten heeft een regionale beeldbank met inspirerend beeldmateriaal. Het beeldmateriaal is voor zowel publieke als private stakeholders beschikbaar. We werken samen met vak- en hobbyfotografen om het materiaal aan te vullen. Bij de foto's staan eventuele credits, of restricties vermeld. 

Heb je nog geen inlog voor de beeldbank? Stuur ons even een mailtje

Lees meer
Log in op de beeldbank

De Voorne-Putten Academy

Vanuit Marketing OP Voorne-Putten ontwikkelen wij diverse online trainingen waarmee je je kennis kunt vergroten. Je kunt op een eenvoudige manier en op je eigen tempo de trainingen volgen. De trainingen zijn gericht op gastheerschap, gebiedskennis en zullen later aangevuld worden met marketing trainingen. Alle trainingen zijn bedoeld om jou in je werkzaamheden te ondersteunen en de kennis over het eiland te vergroten. De Voorne-Putten Academy is altijd in beweging en het aantal trainingen wordt steeds verder uitgebreid. 

Lees meer
Lees meer over de Voorne-Putten Academy