Donderdag 20 juni openden 60 toeristische & recreatieve ondernemers en organisaties gezamenlijk het toeristische zomerseizoen in Hellevoetsluis.

 

Hét kennis & netwerkevenement

Tijdens het kennis- & netwerkevenement, wat wij samen met Toeristisch Ondernemers Platform Voorne-Putten organiseerden, kwamen ondernemers van heel het eiland bij de innovatieve onderneming VAAN Yachts bij elkaar om geïnspireerd het hoogseizoen te starten. 

De masterclasses en korte presentaties die werden gegeven door de verschillende experts vind je hieronder. Net als alle contactinformatie.

We zijn ontzettend benieuwd wat jullie ervan vonden.

 

Lees meer
Vertel ons wat er beter kan

Ondernemers toolkit

Maak gebruik van onze gratis producten & diensten! 

We helpen je graag op weg om jezelf onder de aandacht te brengen bij nieuwe toeristen & recreanten. En, als ze er eenmaal zijn, je te helpen ze een 9+ ervaring te geven. Via onze ondernemers toolkit vind je een totaaloverzicht hoe jij grotendeels gratis gebruik kan maken van al onze producten en diensten. 

Lees meer
Onze gratis producten & diensten

De presentaties - kijk terug wat je gemist hebt

Ontdektafels - lees de info van de experts terug

Sail the Planet lanceert educatie project

Tijdens de opening van het zomerseizoen lanceerde stichting Sail the Planet hun nieuwe edicatieve project. De stichting zet zich in voor de bescherming en het herstel van kustgebieden, zowel in het water als op het land. Ze ondersteunen onder andere initiatieven op het gebied van educatie en bewustwording.

Een eerste project van de stichting is het ontwikkelen van een educatief pakket dat uitgedeeld kan worden aan jonge bezoekers van onder andere campings, havens en recreatieparken. Dit educatieve programma maakt kinderen bewust van de kwetsbaarheid van kustgebieden en hoe zij zelf kunnen bijdragen aan de zorg voor en het behoud ervan. Dit doen we door het vertellen van verhalen, kinderen te laten samenwerken en zelf actie te laten ondernemen. De pilot voor dit educatieve programma wordt uitgevoerd op Voorne-Putten.

Ondernemers en organisaties die geïnteresseerd zijn in het ontvangen van een testpakket, kunnen een e-mail sturen.

SAILTHEPLANET.ORG is een initiatief van Vaan Yachts uit Hellevoetsluis, dat exclusieve duurzame zeiljachten bouwt.

Lees meer

Workshop smartphone fotografie

Wil jij nét als die ene collega ook mooie foto’s op social media en je website? Maar weet je niet waar je moet starten?  
Dan is een workshop smartphone fotografie wat voor jou!

Naar aanleiding van jullie vragen tijdens de zomerseizoen opening hebben wij in samenwerking met Louise Poortvliet Fotografie een workshop opgezet. In een kleine groep leer je in circa 2,5 uur hoe je jouw smartphone kan gebruiken om snel foto’s te maken met een WOW-effect.

Kosten: +/- 35 euro p.p. 

Lees meer
Ik heb interesse!