Informatie over Covid-19 en de maatregelen vind je hier.

Word jij dé Voorne-Putten ambassadeur?

Wat is de Voorne-Putten Academy?
Vanuit Marketing OP Voorne-Putten ontwikkelen wij diverse online trainingen waarmee je je kennis kunt vergroten. Je kunt op een eenvoudige manier en op je eigen tempo de trainingen volgen. Zodra je de training succesvol hebt afgerond ontvang je een Voorne-Putten Ambassadeur certificaat. De trainingen zijn gericht op gastheerschap, gebiedskennis en zullen later aangevuld worden met marketing trainingen. Alle trainingen zijn bedoeld om jou in je werkzaamheden te ondersteunen en de kennis over het eiland te vergroten. De Voorne-Putten Academy is altijd in beweging en het aantal trainingen wordt steeds verder uitgebreid. Wij houden je regelmatig op de hoogte van het trainingsaanbod. De modules en trainingen zijn te volgen op desktop, tablet en mobiel.

Ben je al deelnemer van de Academy? Log hier dan in.

Overzicht modules en trainingen

De Gastheerschapsmodule

Deze module is opgezet om jou op te leiden tot een echte ambassadeur van Voorne-Putten. Of je nu ondernemer, baliemedewerker, beleidsmedewerker of bewoner bent. Er valt altijd iets te leren over het gebied waar je woont, werkt en of recreëert. En hoe fijn is het als jij bezoekers, vrienden en familie het juiste advies kan geven zodat ook zij een leuke tijd op Voorne-Putten kunnen beleven.

De module is zo ingericht dat de informatie in verschillende trainingen is opgeknipt. Zo is het voor jou behapbaar en focus je je per gemeente wat er te doen is. Ook leer je over de 7 verschillende leefstijlen waardoor je leert meer vanuit de doelgroep te denken.

Lees meer
Meld je aan

Martijn Hamerslag, wethouder Nissewaard
"De e-learning modules zijn leuk maar ook erg leerzaam om te maken en zeker geschikt voor iedereen die meer over de regio wil leren. Het is een ontdekkingstocht wat de gemeentes allemaal te bieden hebben."

Losse trainingen - Bekijk hier alle gebiedstrainingen van de Academy

Wie is jouw doelgroep?

De training 'leefstijlvinder' geeft je inzicht in de leefstijl van jouw doelgroep op het gebied van vakantie en vrije tijd. We leggen je uit op welke manieren de Leefstijlvinder een marketinginstrument kan zijn, wat de achterliggende gedachte is en welke verschillende doelgroepen er zijn. We lichten toe hoe je hier mee aan de slag kunt en geven je voorbeelden hoe anderen dit model hebben toegepast.

Lees meer
Meld je aan

De Voorne-Putten Academy is een onderdeel uit het project 'Samenwerking en Productontwikkeling' en is mede tot stand gekomen door een subsidie van de Provincie Zuid-Holland via de Landschapstafel Voorne-Putten.