Ga jij dit seizoen voor die 9+ ervaring?

Overzicht modules en trainingen

De Gastheerschapsmodule

Deze module is opgezet om jou op te leiden tot een echte ambassadeur van Voorne-Putten. Of je nu ondernemer, baliemedewerker, beleidsmedewerker of bewoner bent. Er valt altijd iets te leren over het gebied waar je woont, werkt en of recreëert. En hoe fijn is het als jij bezoekers, vrienden en familie het juiste advies kan geven zodat ook zij een leuke tijd op Voorne-Putten kunnen beleven.

De module is zo ingericht dat de informatie in verschillende trainingen is opgeknipt. Zo is het voor jou behapbaar en focus je je per gemeente wat er te doen is. Ook leer je over de 7 verschillende leefstijlen waardoor je leert meer vanuit de doelgroep te denken.

Lees meer
Meld je aan

Martijn Hamerslag, wethouder Nissewaard
"De e-learning modules zijn leuk, maar ook erg leerzaam om te maken en zeker geschikt voor iedereen die meer over de regio wil leren. Het is een ontdekkingstocht over wat de gemeentes allemaal te bieden hebben."

Influencer Marketing

Influencer Marketing, je hebt er vast wel eens van gehoord. Influencermarketing is een vorm van marketing via sociale media met het doel om met behulp van
influencers/contentmakers, potentiële klanten te beïnvloeden zodat zij een bezoek aan jouw onderneming brengen. In deze module leer je meer over influencer marketing, hoe het jouw onderneming kan helpen en hoe je het in de praktijk kunt inzetten.

Lees meer
Start nu gratis

Losse trainingen - Bekijk hier alle gebiedstrainingen van de Academy

Wie is jouw doelgroep?

De training 'leefstijlvinder' geeft je inzicht in de leefstijl van jouw doelgroep op het gebied van vakantie en vrije tijd. We leggen je uit op welke manieren de Leefstijlvinder een marketinginstrument kan zijn, wat de achterliggende gedachte is en welke verschillende doelgroepen er zijn. We lichten toe hoe je hier mee aan de slag kunt en geven je voorbeelden hoe anderen dit model hebben toegepast.

Lees meer
Meld je aan

De Voorne-Putten Academy is een onderdeel uit het project 'Samenwerking en Productontwikkeling' en is mede tot stand gekomen door een subsidie van de Provincie Zuid-Holland via de Landschapstafel Voorne-Putten.