Fietsen op Voorne-Putten

Stap op de pedalen en ontdek de fietsroutes van Voorne-Putten!
Het landschap op Voorne-Putten biedt veel afwisseling waardoor iedere soort fietser zijn ei hier kwijt kan. Van avontuurlijke mountainbiketochten tot aan rustige fietsroutes of lange tochten met de elektrische fiets. Fietsen richting de horizon of puzzelend langs de vele fietsknooppunten. Met maar liefst 300 km aan fietspaden tot je beschikking kom je tijd tekort. Lonkt de overkant? Neem dan één van de pontjes die de waterwegen rondom het eiland doorkruisen. 

Tip: de fietsroutes zijn als GPX bestand te downloaden. Handig voor op de fiets! 

Ontdek de fietsknooppunten op het eiland.

Gebruik de fietsknooppunten als je leidraad om de cultuur te snuiven maar ook om de fijne sfeer van elke stad en dorp te ervaren.

Lees meer
Ontdek de fietsknooppunten

Blog: 5x de leukste fietsroutes op Voorne-Putten!

Voorne-Putten, een prachtig eiland in Nederland en een paradijs voor fietsliefhebbers. Met adembenemende landschappen, pittoreske dorpjes en een overvloed aan natuur, biedt Voorne-Putten ruim 300 km aan fietspaden. In dit blog delen we de 5 populairste fietsroutes op Voorne-Putten. Start hier jouw fietsavontuur!

Lees meer
Lees hier het blog

Uitgelicht: huur een fiets! - Bij veel accommodaties zijn ook fietsen te huur

Wat is er nog meer te beleven?

Fietsroute: Voorne & Verdedigen

Overal op Voorne herinneren verdedigingswerken aan de eeuwenlange strijd tegen vijanden die het eiland door de ligging aan zee ongehinderd konden bezetten. Fiets door de prachtige natuur van Voorne en ontdek dit historische verhaal.

Pitstop tip: Neem een lekker kopje koffie met gebak bij de Meidoorn!

Lees meer
Bekijk fietsroute Voorne & Verdedigen

Fietsverhalen - Rondje Voorne-Putten