Fietsknooppunten op Voorne-Putten

Op Voorne-Putten verbinden fietsknooppunten je niet alleen met de natuur, maar ook met de levendige steden en schilderachtige dorpen. Van de historische charme van Brielle en Hellevoetsluis tot de rustieke schoonheid van Oostvoorne en Zuidland, elk fietsknooppunt biedt een unieke route die de diversiteit van het eiland onthult.

Gebruik de fietsknooppunten als je leidraad om de cultuur te snuiven maar ook om de fijne sfeer van elke stad en dorp te ervaren. Of je nu de voorkeur geeft aan de bruisende straten van Spijkenisse of de kalme wegen in Rockanje, de fietsknooppunten wijzen je de weg. Oftewel laat Voorne-Putten je verrassen, met elke draai en elk pad dat je via onze fietsknooppunten ontdekt.

Tip voor de nog onbekende fietsknoopuntfietser: Binnen onze fietsroutes wijzen de groene bolletjes met cijfers je de weg.

Fietsroute: Rondje Voorne-Putten

Verken Voorne-Putten op de fiets en volg het "Rondje Voorne-Putten" via de fietsknooppunten die je langs de mooiste plekjes van het eiland leiden. Deze route combineert natuur, cultuur en historie, perfect aangegeven door de handige punten van het fietsknooppuntennetwerk. Of je nu door de historische stadskernen fietst of de rustige natuur in duikt, de fietsknooppunten wijzen je de weg.

Lees meer
Bekijk fietsroute Rondje Voorne-Putten

Fietsroute: Napoleon Route

Ontdek de historische Napoleonroute op Voorne-Putten per fiets, geleid door het fietsknooppuntennetwerk of de beschikbare GPX-route. Terwijl je de knooppunten volgt, onthult elke punt in de route een stukje geschiedenis en brengt je langs memorabele plekken die teruggaan tot de tijd van Napoleon. Deze route is perfect voor zowel geschiedenisfanaten als fietsliefhebbers die op zoek zijn naar avontuur en verhalen uit het verleden. Een unieke combinatie van natuur, cultuur en historie wacht op je.

Lees meer
Bekijk fietsroute Napoleon Route

Plan je eigen Route - Fietsknooppuntenplanner

Plan je eigen fietsroute

Voor de fietser die graag zelf de route bepaalt: de planner op fietsknoop.nl/planner maakt het mogelijk om met fietsknooppunten je eigen pad samen te stellen. Ideaal voor wie, naast onze voorgestelde routes, zelfstandig het eiland wil verkennen. Of je nu onze suggesties volgt of je eigen weg kiest, Voorne-Putten biedt veelzijdige paden voor elke fietser.

Lees meer

Ontdek de verhalen - Fietsen op Voorne-Putten