Ervaar de nazomer op Voorne-Putten

Hier wil je landen, zeker nu!
In de nazomer zul je versteld staan van de prachtige kleuren in de natuur en van de nog hopelijk fijne nazomer temperaturen. Tussen de wereldstad Rotterdam en het landelijke Zeeland vind je het eiland Voorne-Putten. Hét gebied waar je kunt wandelen, fietsen, (water)sporten, relaxen en genieten van de bijzondere geschiedenis. Leuk voor een dagtrip maar nog leuker om je een paar dagen helemaal te laten verwennen! 

Laat je inspireren door onze tips en plan je herfstbezoek!

Wat wil jij gaan doen? - onze tips voor jou

De herfstkleuren van Voorne-Putten

Tijdens een herfstwandeling is er zoveel te zien en te bewonderen. Het bos transformeert met alle herfstkleuren inbegrepen. Tip: Neem je fototoestel mee, deze periode van het seizoen is natuurlijk super fotogeniek door het rijke kleurenpallet. Als je gelukt hebt komen nieuwsgierige dieren zoals een ree, roodborstje of eenkhoorntje voor je lens gesprongen. De herfst staat ook bekend om de vele verschillende paddenstoelen. Kun jij de bekende rood met witte stippen vinden? Ondertussen kom je ook vast andere mooie exemplaren tegen. Tijd om je wandelschoenen uit de kast te halen en op pad te gaan! 

Lees meer
Lees meer over herfstwandelingen

Blog: Vogeltrek, de piek valt in oktober

Boswachter Ted C.J. Sluijter

Als boswachter en natuurliefhebber kom ik uiteraard genoeg buiten. Zowel in werktijd als daarbuiten. Vogels hebben al sinds mijn jeugd bovenmatig mijn aandacht. Nu het najaar is kunnen we genieten van een prachtig fenomeen, najaars-vogeltrek! Tja, eigenlijk weten we nog niet zo lang wat vogeltrek inhoudt. Feit is dat vogeltrek vooral in de maand oktober heel zichtbaar is, vooral hier aan de kust!

Lees meer
Lees de blog van Boswachter Ted C.J. Sluijter

Lekker eten en drinken

Nog langer genieten?

Blijf dan overnachten!

Voorne-Putten biedt een scala aan kwalitatieve hotels, intieme bed & breakfasts, gezellige kleine en grote campings, bungalows en appartementen.

Of je nu kiest voor een verblijf in de sfeervolle vesting van Hellevoetsluis of Brielle, of in één van de mooie locaties bij het strand of midden in de prachtige natuur. Een verblijf op Voorne-Putten zul je niet snel vergeten!

Lees meer
Lees meer over de accommodaties