Culinair genieten aan de kust

Van een kopje koffie tot een zakendiner of borrel en alles daar tussenin, in Westvoorne kun je terecht voor elke gelegenheid.

Het wordt nog moeilijk kiezen met al het aanbod: wordt het borrelen bij een van de strandpaviljoens of dineren in een van de restaurants? En als je er dan toch bent, geniet dan niet alleen van de vele mogelijkheden, maar ook van de prachtige omgeving!

 

Lekker lunchen?

Verwen jezelf met een lekkere lunch in Westvoorne. Zo kun je genieten van een duurzame maaltijd met een waanzinnig uitzicht bij Restaurant Aan Zee of midden in het duingebied na een heerlijke wandeling of fietstocht. Maar ook in de gezellige dorpskernen vind je eetgelegenheden om even uit te blazen en bij te tanken. 

Lees meer
Bekijk alle lunchbreaks

Lekker uiteten

Westvoorne staat bekend om zijn gastronomie en gastvrijheid en weet de gasten te verrassen en te verwennen met heerlijke maaltijden. Vele wereldkeukens zijn hier gevestigd maar ook de ligging en entourage van de restaurants maakt het uniek. Wie wil er nu niet de zon in de zee zien zakken en genieten van heerlijk eten tegelijk! Dat kan allemaal in Westvoorne.

Lees meer
Tafelen in Westvoorne