Winkelen in Spijkenisse

In het het centrum van Spijkenisse kun je geweldig shoppen. Het gezellige winkelcentrum biedt een zeer divers aanbod. Van lokale winkeliers tot grote landelijke ketens. In het centrum zijn verder allerlei leuke restaurants, bars, tearooms en koffiezaken om even bij te komen: van sfeervol en gemoedelijk tot hip en modern.

Het winkelhart van Nissewaard - Shoppen in Spijkenisse

Meer dan 250 winkels

Er zijn winkels of plekken waar ondernemers zó hun ziel en zaligheid inleggen, dat je hier écht een keer geweest moet zijn. Hier word je betoverd, verrast of vind je spulletjes die je nergens anders tegenkomt. We hebben een selectie gemaakt van deze ‘hotspots’. Kom jij toevallig een lokaal wonder tegen dat er nog niet tussen staat? Laat het ons weten. Wie weet hebben we nog een plekje vrij in onze ‘Hotspot-hal’.

Koopavonden en koopzondagen

Donderdagavond is koopavond in Spijkenisse. De meeste winkels zijn dan tot 21.00 uur open. Elke zondag is het koopzondag, de meeste winkels zijn dan geopend van 09.00 tot 20.00 uur. 

Lees meer
Bekijk alle winkels

Woonboulevard Spijkenisse

Met 24 toonaangevende en trendsettende woonwinkels is Woonboulevard Spijkenisse een ’eyecatcher’ in het winkelaanbod van Spijkenisse. Of je nu op zoek bent naar een trendy bankstel, het perfecte matras of een nieuwe keuken: je vindt op Woonboulevard Spijkenisse werkelijk alles voor in en om het huis. Daarnaast kun je een heerlijk hapje eten bij of Wereldrestaurant de Watertuin of Délifrance. Ook zijn er regelmatig gezellige activiteiten voor jong en oud. De Woonboulevard is gemakkelijk bereikbaar en ligt op de hoek van de Groene Kruisweg met de N218 naar de snelweg. Parkeren is gratis.

Lees meer
Meer Woonboulevard

De markt op - Een plek vol tradities

'In Spijkenisse en de kernen Zuidland en Heenvliet is wekelijks een gezellige markt. De plek waar de lokale bevolking elkaar ontmoet, bijkletst en de nodige spullen inkoopt voor de aankomende week. Een ‘harinkie happen’, een ‘kibbelingetje’, ‘verse stroopwafel’ of een ‘patatje scoren’ is daarbij voor veel mensen ook vaste prik. Kortom, een nog altijd traditionele plek vol tradities.'