Voorne-Putten nodigt je uit..

Ontdek de vele mogelijkheden van Voorne-Putten met onze maandelijkse 'nodigt je uit' campagne! Elke maand bezoeken we de leukste en meest bijzondere uitjes in deze mooie regio. Van historische tours tot avontuurlijke dagjes uit, er is voor iedereen iets te beleven. Heb je de uitnodiging gemist? Klik dan op de uitjes hieronder en lees onze blogs voor een leuk kijkje in elke activiteit. Laat je inspireren en plan je volgende uitstapje naar Voorne-Putten vandaag nog!

Historyland nodigt je uit!

Historyland nodigt je uit voor het perfecte kinderuitje in Hellevoetsluis! Hier ga je namelijk samen met de kids op ontdekkingsreis door de geschiedenis. Van dino’s tot ridders, er is van alles te zien en te doen. De interactieve tentoonstellingen maken leren leuk en spannend voor kinderen van alle leeftijden. Kom genieten van een dag vol avontuur, waar je kids spelenderwijs kennis opdoen en zich geen moment zullen vervelen. Lees snel onze blog voor een leuk kijkje in dit geweldige kinderavontuur!

Lees meer
Lees het blog: Historyland nodigt je uit..
Historyland nodigt je uit Historyland nodigt je uit 2

Stadsgidsengroep Brielle nodigt je uit!

De Gidsengroep Brielle nodigt je uit voor een leerzaam en leuk dagje in Brielle! Wij ontdekten alles over de geschiedenis van de 1-aprilviering met onze gids. De gidsengroep bestaat uit enthousiaste mensen die de oude verhalen echt tot leven brengen, waardoor de tour zeker aan te bevelen is voor iedereen. Wandel door de pittoreske straten van Brielle en leer op een leuke manier meer over de bijzondere geschiedenis van de stad. Lees snel de volledige blog voor het verhaal achter dit leuke avontuur!

Lees meer
Lees het blog: Stadgidsengroep Brielle nodigt je uit..
Gidsengroep brielle nodigt je uit Gidsengroep brielle nodigt je uit

De Boswachter nodigt je uit op het Breede water!

De boswachter nodigt je uit voor een prachtige wandeling rond het duinmeer Breede Water in Rockanje! Samen met de boswachter zijn wij op stap geweest naar dit bijzondere gebied. Het meer is een geliefde plek voor vele vogels die hier rusten en broeden. Zo zagen we dichtbij het kijkscherm onder andere de geoorde fuut, dodaars en tafeleend. In het voorjaar kun je hier zelfs meer dan 2000 aalscholvers bewonderen! Voor vogelliefhebbers is er een handig kijkscherm met verschillende hoogten en een informatief paneel. Er is ook een leuke wandelroute gemaakt die je kunt volgen om volop van de natuur te genieten. Lees snel onze blog voor een leuk kijkje in dit natuuravontuur!

 

Lees meer
Lees het blog: De boswachter nodigt je uit..

Tour de Boer nodigt je uit!

Wij nodigen je uit voor een unieke fietservaring langs de boerderijwinkels van Nissewaard. Ontdek de rijke smaken van lokale streekproducten, geniet van het prachtige polderlandschap en bezoek pittoreske dorpen. Begin je avontuur bij het Carlton Oasis Hotel en proef verse kaas, melk en ambachtelijk ijs bij boerderijwinkels zoals Kokkie's en Boer Bergh. Wil je meer weten?

Lees de volledige blog hier en ontdek al het moois dat deze route te bieden heeft.

Lees meer
Lees het blog: Tour de Boer nodigt je uit...

Wil je geen uitnodiging missen? - Blijf altijd op de hoogte van de leukste uittips van Voorne-Putten

Volg ons dan op social media op Facebook, Instagram & TikTok