Ontdek Voorne-Putten!

Gisteren heerlijk geluncht op het strand. De ruisende zee, zand tussen je tenen en het uitzicht, echt iets om van te genieten. En morgen is het tijd voor een 30 km fietsavontuur. De route gaat door polders, langs de kreken en over de dijken en onderweg zijn er genoeg gezellige dorpjes om een terrasje te pakken. Geen verkeerd vooruitzicht!

En wat ga je vandaag doen? Op deze plek is zoveel te ontdekken. Zullen we dan maar langer blijven? Of komen we nog een keer in deze fijne regio? 


Voorne-Putten. Eiland vol vakantie.

Gelegen in het zuidwesten van Nederland met de Noordzee en diverse waterwegen en rivieren aan de andere zijde.  Of je nu houdt van pittoreske steden, uitgestrekte natuurgebieden of avonturen aan de kust, dit eiland heeft voor ieder wat wils.

De rijke geschiedenis van de regio komt op verschillende plekken tot leven. Verken Hellevoetsluis, een van Nederlandse oudste vestingen. of maak kennis met de zes historische dorpjes in Nissewaard. Voorne-Putten is een paradijs voor natuurliefhebbers. Waag je aan wandelingenfietstochten of zelfs paardrijden door de uitgestrekte natuurgebieden. En nadat je de dag vol actie hebt doorstaan, is er niets fijner dan ontspannen op één van de vele stranden van Voorne-Putten en simpelweg te genieten van het prachtige uitzicht.

Voorne-Putten is de ultieme plek om je nooit te vervelen. Met zijn unieke combinatie van geschiedenis, natuur en cultuur is het eiland een ideale bestemming voor een vakantie vol onvergetelijke ervaringen.

 

 

De activiteiten die op je staan te wachten - Van strandlunch tot historische ontdekkingen en 30 km fietsen.