Ontdek Voorne-Putten in de Lente

Zet je zonnebril op, trek je zomerjasje aan en kom genieten van de zachte lentebries. In de lente komt Voorne-Putten tot leven. Geniet van de bloeiende natuur tijdens wandelingen door de duinen en langs het strand, of ervaar de gastvrijheid in onze charmante dorpjes. Met een beetje geluk vang je de eerste warme zonnestralen en zie je de omgeving ontwaken uit haar winterslaap, terwijl overal bloemen in bloei staan.

Daarnaast is een gezellig café of restaurant nooit ver weg. Verfris jezelf na een heerlijke wandeling door één van onze prachtige natuurgebieden met een koud drankje op een zonnig terras of met een smakelijke maaltijd. Dit noemen wij nou echt actief genieten.

Als het weer even niet meewerkt, is er binnen genoeg te ontdekken of kun je van kraampje naar kraampje slenteren op één van de lentemarkten, evenementen zoals de 1 april viering of Toost Foodtruck en andere lente evenementen op het eiland.

Ga eropuit en ontdek het lentegevoel aan de kust van Voorne-Putten!

Vlinders als lentebode

Spring met ons mee op een avontuur vol kleur, waar vlinders de weg wijzen en de natuur zich van haar meest betoverende kant laat zien. Voel hoe de lente op Voorne-Putten ontwaakt met elke zachte bries en ontluikende bloem. We hebben speciaal voor jou de mooiste tips en geheime spots verzameld, zodat je niets mist van dit schouwspel. 

Lees meer
Lees meer

Ontdek alle lentetips

Laat de lente op Voorne-Putten je hart verwarmen met activiteiten die de schoonheid van het seizoen echt laten zien! Stap buiten en ervaar de frisse lente-lucht met onze gids vol tips: van bloeiende wandelroutes en pittoreske fietspaden tot culturele ontdekkingstochten langs historische bezienswaardigheden. En voor degenen die graag lokale markten en ambachtelijke winkeltjes verkennen, hebben we genoeg suggesties voor een perfect dagje uit. 

Lees meer
Lees meer