#NLontdektVP

| Irene de Hoop

NL Ontdekt VP
Na een geslaagde Instameet juni jl. heeft Marketing OP Voorne-Putten opnieuw 12 influencers uit 12 verschillende provincies uitgenodigd om Voorne-Putten te ontdekken en hun belevenissen te delen met hun vele volgers. Symbolisch gezien ontdekt heel Nederland, Voorne-Putten in de maanden september en oktober. Precies de periode waarin we kunnen laten zien dat Voorne-Putten ook in het nazomerseizoen een bijzondere regio is om een paar dagen te verblijven.

Influencers laten aan hun volgers de parels van Voorne-Putten zien.
De invloed van influencers is niet meer weg te denken in de huidige samenleving. En dat is ook niet zo gek, want 90% van de consumenten vertrouwd aanbevelingen van ‘mensen zoals jij en ik’.

Samenwerking locale ondernemers
In nauwe samenwerking met lokale ondernemers is er per influencer een arrangement ontwikkeld wat aansluit bij de interesses van de doelgroep van de influencer.

De influencer overnacht in een mooie accommodatie (hotel/camping of bed & breakfast) op Voorne-Putten, krijgt een welkomstpakket vol met tips en vouchers om de omgeving te ontdekken, een leuke activiteit te ondernemen en onderweg een lekker streekproduct op te gaan halen.