Tips voor heel Nederland

September en oktober staan in het teken van nazomeren op Voorne-Putten. Hier wil je landen, zéker nu! De temperaturen zijn aangenaam en de natuurgebieden kleuren in een prachtig herfstig kleurenpallet. Wat kun je dan allemaal gaan ontdekken? We hebben 12 influencers uit 12 provincies uitgenodigd om jou te voorzien van de beste nazomertips. Symbolisch ontdekt dus heel Nederland Voorne-Putten. Zij laten je zien dat dit juist het seizoen is om een bezoek te brengen aan het eiland. Verschillende accommodaties, activiteiten, horeca, stranden, historie en natuurgebieden komen aan bod. 

De 12 contentmakers delen met hun volgers de ervaringen van hun verblijf op Instagram met hashtag #NLontdektVP en hebben dit gebundeld in een blog boordevol tips. Graag delen wij deze verhalen. Ga je mee op reis? 

 

TravelRumors uit Overijssel

TravelRumors verbleef bij B&B Hoogtijºd

"Wat dit eiland zo bijzonder maakt? De combinatie van stranden en natuurgebieden, ontspanning en inspanning, en van pittoreske dorpen tot (vestings)steden. Voor jong én oud; er is voor ieder wat wils. Een weekend nazomeren op het eiland Voorne-Putten kunnen wij je dan ook zeker aanraden. Wij delen onze tips en de leukste bezienswaardigheden met je!"

- Karel & Danielle van TravelRumors

Lees meer
Lees de tips van Danielle en Karel

WhereSheGoes uit Friesland

WhereSheGoes verbleef bij Camping 't Weergors 

"In de herfst brachten wij een bezoek aan het Zuid-Hollandse eiland Voorne-Putten. We sliepen in een Duin Glamp, een heerlijke glamping accommodatie bij camping de Weergors, bezochten de tofste hotspots, wandelden door herfstige natuurgebieden en gingen als kers op de taart op pad door de Slikken van Voorne met dé schaapherderin van Voorne-Putten en haar wollige bende. Wat een fijn eiland."

- Kirsten van WhereSheGoes

Lees meer
Lees de tips van Kirsten

Thelonedrifters uit Drenthe

Thelonedrifters verbleven bij Molecaten Park Waterbos

"Voorne-Putten is een fijne bestemming voor outdoor- en natuurliefhebbers. Of je nou gek bent op watersport, mountainbiken of wandelen. Gek bent op de zee of liever langs historie wandelt. Op Voorne-Putten kan het. Liever alles tegelijk? Doe eens gek en ga in de ochtend mountainbiken door de duinen, pak in de middag je kite, wandel rond zonsondergang over het strand en eet in de avond lokaal."

- Evelyne van thelonedrifters

Lees meer
Lees de tips van Thelonedrifters

Lianne Stallenberg uit Limburg

Lianne Stallenberg verbleef bij B&B Voorne-Putten.

"Ken jij Voorne-Putten al? Ik moet eerlijk zeggen dat ik er tot een tijdje terug nog nooit van gehoord had. Gelukkig kwam daar verandering in. Eenmaal voorbij Rotterdam word je omringd door groen en geniet je van rust en ruimte. Ik deel graag wat tips met je voor een bezoek aan dit mooie eiland."

- Lianne van liefsvanlianne

Lees meer
Lees de tips van Lianne

Kim van Weering uit Noord-Holland

Kim van Weering verbleef bij Logement Hellevoetsluis

"De natuur in op Voorne-Putten. Dat wil je! Het eiland is een paradijs als het gaat om flora en fauna. De vestingsteden Hellevoetsluis en Brielle mag je niet overslaan met haar fotogenieke pandjes, geschiedenis, gezellige terrassen, winkeltjes en knusse koffietentjes. Dan heb ik ook in Spijkenisse nog een laatste tip: De Boekenberg! "

- Kim van KimvanWeering

Lees meer
Lees de tips van Kim

Liv uit Utrecht

Liv van Expeditie Kram verbleef een weekend bij Resort Città Romana  

"Wat heerlijk om een weekend uit te mogen waaien op de vele stranden die Voorne-Putten rijk is. Onze pup Jutter werd er net zo blij van als wij! Deze regio is misschien (nog) iets onbekender dan bijvoorbeeld de Veluwe of de Waddeneilanden, maar mag zeker niet ontbreken op je bucketlist wanneer je van de Nederlandse natuur houdt. Er is bos, er is zee, er zijn stranden en zelfs zeehonden - wat wil je nog meer?"

- Liv van LivKrake

Lees meer
Lees de tips van Liv

Kirsten uit Groningen

Kirsten van Travelaar verbleef een weekend bij B&B De Jongens 

"Eindelijk brachten we - na 34 jaar - eens een bezoek aan het meest noordelijke eiland van Zuid-Holland, Voorne-Putten. En wat zijn we positief verrast. De rust, de ruimte, de stranden en prachtige dorpen en steden hebben ervoor gezorgd dat we maar al te graag nog eens terug komen. Voorne-Putten is wat ons betreft de ideale bestemming voor een weekendje - of langer - weg in Nederland."

- Kirsten van Travelaar

Lees meer
Lees de tips van Kirsten

Nathalie uit Gelderland

Nathalie van Map of Joy en WoefWelkom verbleef een weekend bij Hotel 't Wapen van Marion 

"Of je nu houdt van stad of natuur; op Voorne-Putten zit je voor allebei helemaal goed. Je hebt er lekker de ruimte, het is ongerept en heerlijk gemoedelijk. Een ideale plek voor een dagje uit, weekendje weg of korte vakantie."

- Natalie van Map of Joy

Lees meer
Lees de tips van Nathalie

Bianca Kramer uit Flevoland

Bianca van Food Travel Photography verbleef een weekend bij Poorter Boutique Hotel.

"Onlangs bezocht ik Voorne-Putten, het noordelijkste eiland van Zuid-Holland. Het wordt ook wel eens de achtertuin van Rotterdam genoemd. Waarom achtertuin? Voorne-Putten bezoek je vooral voor de natuur en de rust. Zo vind je er uitgestrekte stranden, duinen en bossen. Tegelijk is Voorne-Putten het eiland van de vestingsteden en havens."

- Bianca Kramer van Food Travel Photography 

Lees meer
Lees de tips van Bianca Kramer

CamperHomies uit Noord-Brabant

Mariëlle & Melanie van CamperHomie verbleef een weekend bij Midicamping-van-der-burgh

"Nederland zit vol met parels, alleen moet je ze wel ontdekken. Voorne -Putten is voor ons één van de grotere parels in de schelp. Voorne-Putten is rijk aan historie, natuur, stranden en prachtige meren. Na-zomeren op een uniek eiland. Niets doen kan altijd nog!"

- Mariëlle & Melanie van CamperHomies 

Lees meer
Lees de tips van Mariëlle & Melanie

Angelique uit Zeeland

Angelique van Ourneverendingwanderlust verbleef een weekend bij B&B Zuidoord

"Voorne-Putten heeft mij verrast met zijn weidsheid en prachtige dorpjes en schitterende natuur. De Inwoners vertellen mij over de streek. Waarom ze hier nooit meer weg willen; dat heeft alles te maken met de uitgestrekte stranden en polders. Met de rust en ruimte".

- Angelique van Ourneverendingwanderlust

Lees meer
Lees de tips van Angelique

Globalizious uit Zuid-Holland

Globalizious verbleef een weekend bij Badhotel Rockanje.

"Ik verbleef een weekend op Voorne-Putten en neem je mee langs de hoogtepunten van dit diverse eiland! Van brede zandstranden tot groene natuurgebieden. Van historische havens en vestingen tot watersport mogelijkheden, Voorne-Putten heeft het allemaal! Een afwisselend eiland om heerlijk van te genieten.".

- Lizzy van Globalizious.  

Lees meer
Lees de tips van Globalizious