Hier wil je stranden

Uniek gelegen op het zuiden
Westvoorne is gezegend met prachtige brede zandstranden in Rockanje voor de badgasten van jong tot oud die na een dagje zon en zee kunnen nagenieten op één van de gezellige strandpaviljoens. Nabij Oostvoorne vind je het voormalige autostrand waar je nu kunt genieten van de natuur en de capriolen van kitesurfers.

Kies jouw favoriete strandplek - Lekker actief of relaxen in het zand?

Spieken via de webcam - Rockanje badstrand 1e slag

Strandpaviljoens

Heerlijk genieten van de zonsondergang aan het strand en dag of week afsluiten met een lekker hapje en een drankje? 

Op de stranden van Rockanje en Oostvoorne zijn diverse strandpaviljoens te vinden. Van hip en trendy tot de ouderwetse gezelige familiestrandtent.

Lees meer
Bekijk alle strandpaviljoens

Strandritten te paard

In het hoogseizoen (1 april – 1 oktober) mogen, voor 08.00 uur en na 18.00 uur, rij- of trekdieren los lopen op het Badstrand (strand tussen de strandpalen 12.000 en 13.300) in Rockanje. Vanaf 1 oktober is het strand de gehele dag vrij begaanbaar voor honden en ruiters. Vanzelfsprekend is de opruimplicht gedurende het gehele jaar van kracht.

Via de aangegeven route in de duinen kun je op het strand voor honden en ruiters komen dat aansluit aan het Badstrand. De route staat zowel aangegeven op de 1e als 2e Slag. 

Lees meer

Uitwaaien met je hond

In het hoogseizoen (1 april – 1 oktober) mogen, voor 08.00 uur en na 18.00 uur, honden los lopen op het Badstrand (strand tussen de strandpalen 12.000 en 13.300) in Rockanje. Vanaf 1 oktober is het strand de gehele dag vrij begaanbaar voor honden en ruiters. Vanzelfsprekend is de opruimplicht gedurende het gehele jaar van kracht.

Via de aangegeven route in de duinen kun je op het hondenstrand komen dat aansluit aan het Badstrand. De route staat zowel aangegeven op de 1e als 2e Slag. Je kunt wel met uw hond, mits aangelijnd, bij de aan het Badstrand gelegen horeca komen.

De enige uitzondering op bovenstaande is de eigenaar of houder van een hond die zich vanwege zijn handicap door een geleidehond of sociale hulphond laat begeleiden of die deze hond aantoonbaar gekwalificeerd opleidt tot geleidehond of sociale hulphond.

Lees meer

Watersport - Bekijk de mogelijkheden van Westvoorne

Parkeren

Bezoek je onze stranden bij de Eerst of Tweede Slag dan kun je direct achter de duinen parkeren op ruime parkeerplaatsen.

Je kunt een los kaartje kopen bij de automaat of een parkeervergunning aanvragen bij Gemeente Westvoorne.

Van november t/m maart kun je gratis parkeren.

Lees meer
Meer over parkeren