Informatie over Covid-19 en de maatregelen vind je hier.

Hier wil je wel stranden

Klim over de duinen en verbreed je horizon
Of je nu houdt van heerlijk liggen op het strand of de hele dag actief zijn, de verschillende stranden van Voorne-Putten wachten om ontdekt te worden. Maak een heerlijke strandwandeling, laat de wind door je haren wapperen of geniet van het zonnetje. Ieder seizoen heeft op Voorne-Putten zijn eigen gezicht, maar het is altijd genieten.

Water- en strandsporten

Elke dag is een mooie dag op het water rond Voorne-Putten! Zon, zee, wind, zand en strand zijn de perfecte combinatie om lekker actief bezig te zijn. Suppen, kitesurfen, kajakken of yoga, het is maar een greep uit de vele verschillende activiteiten. Zowel beginners als gevorderde  watersporters kunnen hun uitdaging vinden. Op de stranden kun je actief aan de slag als beachvolleyballer en in de avonduren lekker met je mountainbike of paard het strand op.

Lees meer
Onze watersport tips

In gesprek met Ad van den Berge

Zeezoogdieren en vogels

Om meer te zien en te horen over het leven van de dieren- en plantensoorten in de zee en aan de stranden van Voorne-Putten gaan we op stap met Ad van den Berge uit Oostvoorne.

Ad is met pensioen, maar heeft het drukker dan ooit. Hij is voorzitter van Voorne Maasvlakte, Strand in Zicht, lid van Team Westvoorne Eerste Hulp bij Zeezoogdieren (EHBZ) en gids inventarisaties vogels en zeezoogdieren. Daarnaast is hij een fanatieke vogelteller. 

Lees meer
Lees het interview met Ad

Spieken via de webcam - Rockanje Badstrand 1e slag

 

Zoek jouw favoriete strand op de kaart