Hier wil je landen

Ideale locatie voor een vakantie in eigen land
Voorne-Putten is één van de Zuid-Hollandse Eilanden gelegen boven Zeeland en in de achtertuin van Rotterdam. Hier vind je geen massa toerisme, maar een gebied met brede zandstranden, unieke natuurgebieden, van historische havens tot moderne architectuur. Ook met haar vestingsteden heeft Voorne-Putten een vaste plek in de geschiedenis verdiend. Nergens vind je een grotere variatie in belevenissen en ervaringen. Hier moet je zijn! Voorne-Putten geeft je ruimte!

 

De leukste vakantieplek voor jou!

Voorne-Putten, vroeger twee eilanden, wordt gevormd door grotere en kleinere plaatsen die wachten om ontdekt te worden. Op slechts een half uurtje van Rotterdam word je verrast door de prachtige natuur en historie.

Westvoorne

Met de prachtigste stranden en unieke natuurgebieden is Westvoorne de groenste gemeente van het eiland. De Duinen van Voorne behoren tot de belangrijkste natuurgebieden van Europa.

Meer over Westvoorne

Brielle

Op 1 april 1572 heeft Brielle, met de inname door de Watergeuzen, haar plek in de geschiedenis ingenomen. De oude vestingstad en bedevaartsplaats vertelt, via de ruim 300 monumenten, het verhaal van de 'eersteling der vrijheid'.

Meer over Brielle

Hellevoetsluis

De vestingstad aan het Haringvliet heeft, als marine- en oorlogshaven, een belangrijke rol gespeeld in de geschiedenis. De stad herbergt een rijke schat aan maritieme historie en heeft nog steeds een sterke binding met het water.

Meer over Hellevoetsluis

Nissewaard

Natuurgebieden, fraaie polders, eeuwenoude rivieren, middeleeuwse stadjes, architectuur, theater, uitgaan en winkelen. Nissewaard is een verrassende combinatie van historische plaatsen en de moderne, hedendaagse, stad.

Meer over Nissewaard

Wat wil jij gaan doen tijdens je vakantie?

Zoek je favoriete slaapplek

Ook leuk als familievakantie!

Lekker met het hele gezin op pad. Dwalen door een labyrinth, een selfie maken met een dino, klauteren in klimbossen, wandelen met alpaca's, de kinderen zullen zich niet vervelen op Voorne-Putten! 

Of je nu kiest voor een verblijf in de sfeervolle vesting van Hellevoetsluis of Brielle, of in één van de mooie locaties bij het strand of midden in de prachtige natuur. Een verblijf op Voorne-Putten zul je niet snel vergeten! 

Lees meer
De leukste familieuitjes

Vind jouw accommodatie op de kaart