Vakantie voor het gezin

Op zoek naar een vakantie voor het hele gezin? Hier wil je landen! 
Op ontdekkingstocht op het leukste eiland van Nederland, Voorne-Putten. Genieten van avontuur, zon, zee en activiteiten. Voorne-Putten is één van de Zuid-Hollandse Eilanden gelegen boven Zeeland en in de achtertuin van Rotterdam. Een ideale bestemming voor een familievakantie. Het eiland staat bekend om haar brede zandstranden, unieke natuurgebieden en historische vestingssteden. Een eiland van contrasten, waarbij alles dichtbij te vinden is. Of je nu door een labyrinth wil dwalen of een selfie wilt maken met een dino, het kan op Voorne-Putten. 

 

De leukste vakantieplek voor jullie!

Voorne-Putten, vroeger twee eilanden, wordt gevormd door grotere en kleinere plaatsen die wachten om ontdekt te worden. Op slechts een half uurtje van Rotterdam wordt je verrast door de prachtige natuur en historie.

Westvoorne

Met de prachtigste stranden en unieke natuurgebieden is Westvoorne de groenste gemeente van het eiland. De Duinen van Voorne behoren tot de belangrijkste natuurgebieden van Europa.

Meer over Westvoorne

Brielle

Op 1 april 1572 heeft Brielle, met de inname door de Watergeuzen, haar plek in de geschiedenis ingenomen. De oude vestingstad en bedevaartsplaats vertelt, via de ruim 300 monumenten, het verhaal van de 'eersteling der vrijheid'.

Meer over Brielle

Hellevoetsluis

De vestingstad aan het Haringvliet heeft, als marine- en oorlogshaven, een belangrijke rol gespeeld in de geschiedenis. De stad herbergt een rijke schat aan maritieme historie en heeft nog steeds een sterke binding met het water.

Meer over Hellevoetsluis

Nissewaard

Natuurgebieden, fraaie polders, eeuwenoude rivieren, middeleeuwse stadjes, architectuur, theater, uitgaan en winkelen. Nissewaard is een verrassende combinatie van historische plaatsen en de moderne, hedendaagse, stad.

Meer over Nissewaard

Wat wil jij gaan doen?

 • Naar het strand

  Het Rockanjestrand is uitermate geschikt voor badgasten. Ook kun je uitwijken naar het Quackstrand, of het Oostvoorne strand of het Oostvoornse Meer. 

  Naar het strand
 • Eindeloos fietsen

  Fietsen door polders, prachtig duingebied of in een versnelling hoger over het mountainbike parcours. 

  Eindeloos fietsen
 • Avontuurlijk wandelen

  Avontuurlijk wandelen en de big 5 van Voorne-Putten spotten. Of wandelen in pittoreske dorpen en vestingsteden met een verhaal.

  Avontuurlijk wandelen
 • Watersporten

  Genoeg keuze! Je kunt gaan (kite)surfen, duiken, suppen, of heerlijk zwemmen. Of pak je toch liever een sloepje of een kano? 

  Watersporten

Leuke familieuitjes

Zoek je favoriete slaapplek

Vind jouw accommodatie op de kaart