Ontdek Voorne-Putten!

Gisteren slenterde je door de eeuwenoude straatjes. Een vrolijke stadsgids nam je zó mee in zijn verhaal dat je je bijna in de middeleeuwen waande.  Morgen heb je een route uitgestippeld door het prachtige bos vlakbij. Stiekem hoop je reeën te spotten. Maar je hebt gehoord dat het moet lukken als je je een beetje stil houdt.

En wat ga je vandaag doen? Er is hier zoveel moois te ontdekken. Kun je niet wat langer blijven? Of kom je snel nog een keer terug? Voorne-Putten. Eiland vol vakantie.

Voorne-Putten, gelegen in het hart van Zuid-Holland, is een ware schatkist van contrasten. Van levendige stadsavonturen tot rustgevende natuurervaringen, deze regio biedt een mix van het beste van beide werelden.

Laat je verrassen door de levendige geschiedenis van pittoreske stadjes zoals Brielle of bezoek de 6 historisch dorpjes in Nissewaard. Stap op de fiets en geniet daarna van ontspannen momenten aan de uitgestrekte stranden van Rockanje of Oostvoorne. Wandel door de betoverende natuur en ontmoet de wilde dieren die dit weelderige landschap bewonen.

Dus waar wacht je nog op? Ontdek de diversiteit die Voorne-Putten te bieden heeft en creëer mooie herinneringen die net zo bijzonder zijn als de regio zelf.

 

De activiteiten die op je staan te wachten - Van stadsgids, strand tot reeën in de natuur