Ontdek Voorne-Putten!

Gisteren beklom je de Brielse Dom. Het uitzicht en het verhaal was elke stap van de 57 meter zeker waard! Morgen is het tijd om heerlijk uit te waaien op het strand. De zilte zeelucht, de eindeloze duinen en het geluid van de golven, echt iets om naar uit te kijken.

En wat ga je vandaag doen? Er is hier zoveel te ontdekken. Kun je niet iets langer blijven? Of kom je heel snel nog een keer terug? 


Voorne-Putten. Eiland vol vakantie.

Voorne-Putten, tussen Rotterdam en Zeeland, is een regio met eindeloze mogelijkheden voor bezoekers. Van bruisende steden tot uitgestrekte natuurgebieden, het eiland biedt voor elk wat wils.

De levendige geschiedenis van de regio is overal zichtbaar. Bezoek Brielle, een van de oudste steden van Nederland, of ontdek de zes historische dorpjes van Nissewaard. Voorne-Putten is ook een paradijs voor fietsliefhebbers. Stap op je fiets, e-bike of mountainbike en ontdek het eiland via de 300km fietspaden. Of verken de vele natuurgebieden en wijde duingebieden te voet. En na een dag vol activiteiten kun je terecht op één van de vele stranden van Voorne-Putten om te ontspannen en te genieten van het uitzicht.

Voorne-Putten is een plek waar je je nooit hoeft te vervelen. Met een unieke mix van prachtige natuur, historische dorpen en kustlijn is het eiland een perfecte bestemming voor een onvergetelijke vakantie.

 

De activiteiten die op je staan te wachten - Van de Brielse Dom, fietsen tot uitwaaien op het strand