Ontdek Voorne-Putten met de feestdagen

Vier de kerst op Voorne-Putten aan de Zuid-Hollandse kust! Wij pakken dit jaar weer volop uit met de feestdagen, zo kun je naast de heerlijke kerstarrangementen in de horeca weer volop genieten van sfeervolle kerstconcerten en kerstmarkten. Wil je niets missen, verleng je verblijf en boek één van de aantrekkelijke kerstarrangementen.

Kerstshoppen

Gezellig verlichte winkelstraten, prachtige etalages en natuurlijk de kerstmarkten. Kom kerstshoppen op Voorne-Putten. Wat is er leuker dan de mooiste cadeautjes uit te zoeken voor onder de kerstboom? Winkelcentrum de Struytse Hoeck, het winkelcentrum Spijkenisse en de binnenstad van historisch Brielle zijn omgetoverd in gezellige kerstsfeer en heten je natuurlijk van harte welkom. Onder het genot van een warme chocomelk of gluhwein wordt winkelen alleen maar leuker.

Lees meer

De leukste kerstarrangementen - blijf lekker slapen!

Op zoek naar de Mistletoe

Met de wandelroute Duinen & Valleien loop je door het uitgestrekte duingebied van het Voornes Duin. Halverwege de route kom je langs het Breede Water met een uitkijkpunt over het meer en de vogelvallei. Naast vele watervogels, kun je hier ook havikken of buizerds zien. In de hoge aangeplante Italiaans popieler zijn de bolvormige maretakke (of misletoe) zichtbaar, bekend van het kerstfeest. 

Lees meer
Meer wandeltips

Winter Wonderland

Deze winter heeft Brunotti Beachclub aan het Oostvoornse Meer hun gehele terras overdekt, verwarmd en aangekleed in winterse sferen en een echte après ski bar! De ideale plek om samen met je collega's, familie en vrienden te borrelen of te genieten van een heerlijk winterbarbecue. Maar je kunt ook een complete feestavond boeken. 

Lees meer
Lees meer