Voorne-Putten opent de poort naar 27 prijzen

Voorne-Putten opent de poorten

450 jaar vrijheid, daarom opent Brielle dit jaar de poorten! Niet alleen in Brielle maar op heel Voorne-Putten hebben Willem van Oranje, de Watergeuzen en andere betrokkenen tijdens deze belangrijke periode in de Nederlandse geschiedenis hun sporen achtergelaten.

Om iedereen een kans te geven dit heugelijke feit mee te vieren en Voorne-Putten te kunnen ontdekken maak je kans op het winnen van fantastische prijzen in de winactie van Marketing OP Voorne-Putten: Voorne-Putten opent de poorten!

Open de poorten naar 27 prijzen!

Vanaf 1 april krijgt iedereen de mogelijkheid om zelf één van poorten van Voorne-Putten te openen en kans te maken op een mooie prijs. Via de diverse sociale media kanalen worden (toekomstige) bezoekers verrast met het ruime aanbod op Voorne-Putten. De actie eindigt op de verjaardag van de huidige Willem van Oranje op 27 april 2022. Een dag later, op 28 april, worden alle winnaars bekend gemaakt.

Samenwerking lokale ondernemers
In nauwe samenwerking met lokale ondernemers, verdeelt over geheel Voorne-Putten, zijn er 27 dagen lang een grote diversiteit aan prijzen te winnen. Denk hierbij aan een bezoek aan een leuke attractie, museum, suppen, kaartjes voor een voorstelling, een heerlijke high-tea en zelfs de kans op een gratis overnachting. Voor de ondernemers dé kans om te laten zien hoe leuk het is om een dagje of langer op Voorne-Putten te verblijven.

Wil je kans maken op één van de prijzen? Volg dan vanaf 1 april onze social berichten op: Facebook en Instagram