Bas en Nicolette ontdekken Voorne-Putten!

| Irene de Hoop

Nederland heeft alles! Heb je het gezien? Bas Smit en Nicolette van Dam waren ter inspiratie voor het vakantieboek ‘Nederland heeft alles’ op bezoek in Zuid-Holland. In de afgelopen maanden ging het bekende stel op ontdekkingsreis door eigen land en daarbij mocht Voorne-Putten natuurlijk niet ontbreken! 

Wij hebben hen een mooi inkijkje mogen geven wat het eiland te bieden heeft. Aan de hand van tips, hebben ze hele leuke content gemaakt en gedeeld op zowel hun eigen Instagram account @bassmit (861k volgers) en @nicolettevandam1 (960k volgers), als het Instagram account van @Nederlandheeftalles (85,5k volgers). 

Wij verwelkomden Bas en Nicolette bij Restaurant aan Zee voor een prachtig uitzicht op de door ons zo genoemde ‘wadden van Zuid-Holland’. Boswachter Mirjam van Zuid-Holland Landschap heeft het stel op de fiets meegenomen door de Voornse Duinen. Met hun blauwe bolide zijn ze vervolgens doorgereden naar Brielle om te lunchen bij de Brielsche Aap en heeft de stadsgids Piet de Winter ze nog een aantal highlights van Brielle kunnen laten zien. Ook wilde Bas en Nicolette de tweede vestingstad van Voorne-Putten ontdekken. Stadsgids Michiel de Ruyter heeft ze met veel enthousiasme weetjes over Hellevoetsluis kunnen vertellen, om ze vervolgens af te zetten bij de Vuurtoren, waar ze aan boord konden stappen op de Linquenda 2 voor een tocht op het Haringvliet. 

Het was een prachtige dag, waarin Bas en Nicolette een mooi beeld van Voorne-Putten hebben gekregen. En met succes, want… ze komen een keer terug, mét hun kinderen.

Wij willen alle betrokken toeristische ondernemers bedanken voor hun gastvrijheid, samenwerking en enthousiasme. Samen hebben we laten zien wat Voorne-Putten te bieden heeft als prachtige locatie voor een dag, weekend of een fijne vakantie! 

Zodra het vakantieboek te koop is, zullen wij dit uiteraard met jullie delen. Ben je nu al opzoek naar inspiratie? Neem een kijkje op de website en volg ons op Facebook en Instagram