Sorry, deze activiteit is niet meer beschikbaar

Vogelexcursie in de Bernisse


Heb je altijd al meer willen weten over de vogels in jouw eigen omgeving? Dit is je kans om onder begeleiding van een ervaren natuurgids en vogelaar deze vogels te gaan (her)ontdekken.

Deze instap vogelexcursie staan de zangvogels en roofvogels centraal. Welke soorten zijn (al) aanwezig en waa…

Heb je altijd al meer willen weten over de vogels in jouw eigen omgeving? Dit is je kans om onder begeleiding van een ervaren natuurgids en vogelaar deze vogels te gaan (her)ontdekken.

Deze instap vogelexcursie staan de zangvogels en roofvogels centraal. Welke soorten zijn (al) aanwezig en waar houden ze zich mee bezig. Het voorjaar is altijd een drukke en interessante tijd voor vogels, des te leuker voor ons om van te kunnen leren en genieten. We maken een korte wandeling langs de vogelrijke stukken van de Bernisse. Heb ik veel vogelkennis nodig om mee te doen? Deze instap vogelexcursie is geschikt voor iedere natuurliefhebber. Natuurlijk heb je interesse in vogels en hun gedrag, en vind je het leuk om naar ze te kijken. Ervaring is dus geen vereiste, jouw gids helpt je om de vogelsoorten te vinden en op naam te brengen. Heb je al wel ervaring met het kijken naar vogels? Er is altijd weer iets nieuws over vogels te leren wat je misschien nog niet wist. Kijken en luisteren naar al het moois wat de gids je kan laten zien is voor iedere natuurliefhebber geweldig leuk. De Bernisse op Voorne Putten Van oudsher is de Bernisse een waterweg die de scheiding tussen Voorne en Putten vormt op het eiland Voorne-Putten. In de jaren zeventig is het een recreatiegebied geworden van ongeveer 300 hectare groot. Er is veel ruimte voor grote waterplassen, rietvelden, moerasbos en vochtige weilanden. Dit maakt het zeer geschikt voor allerlei vogels die hier hun voedsel kunnen vinden en hun jongen groot kunnen brengen. Dit alles gaat goed samen met de nodige recreatie van zwemstrandjes en het varen met ongemotoriseerde bootjes. Een natuurlijke parel op een eiland in de Zuid-Hollandse Delta tussen de Maas, Spui en het Haringvliet.

Prijzen

  • € 20,00

Locatie