Fotograaf Robin Visser

| Martine Oudshoorn

Ontdek de magie van Voorne-Putten, door de lens van getalenteerde fotografen. Van verrassend mooie landschappen, speciale moment opnames tot sfeervolle stadgezichten. Laat je inspireren door fotograaf Robin Visser uit Oostvoorne.

Fotograaf
Robin richt zich als beroepsfotograaf vooral op reisfotografie en is ook als videograaf en dronepiloot in te huren. Opdrachtgevers zijn ondermeer  National Geographic en Loney planet. Hij is avontuurlijk ingesteld, houdt van reizen, sportief en sinds een paar jaar woonachtig in Voorne aan Zee met zijn jonge gezin. 

Favoriete foto
Beroepsfotograaf Robin hoefde niet lang na te denken over zijn favoriete foto op Voorne-Putten. Op deze foto zien we alles wat volgens Robin Voorne-Putten mooi maakt: natuur, zee, strand, ruimte en mensen die daar samen van genieten. De foto is gemaakt op een heerlijke zomeravond op de 2e slag van badstrand Rockanje tijdens 'golden hour'. Hoewel Robin als professioneel fotograaf was ingehuurd om de prachtige omgeving van Voorne-Putten vast te leggen is deze foto spontaan gemaakt zonder hulp van figuranten. Professioneel is wel de nabewerking van de foto want hoewel al deze mensen daadwerkelijk op hetzelfde tijdstip op het strand genoten, liepen ze in werkelijkheid verder uit elkaar. Het zijn uiteindelijk 20 verticale foto's die heel snel achter elkaar geklikt zijn en die lijm je als het waren achter elkaar en zo is deze super mooie sfeerfoto ontstaan.

Favoriete fotospot
Een prachtige plek om met de drone te fotograferen zijn de Slikken van Voorne. Vanuit de lucht zie je heel mooi de wateraders richting zee lopen. Echt een prachtig natuur sfeerbeeld.
Niet alleen een prachtige plek om te fotograferen maar Robin komt hier ook graag met zijn gezin om te wandelen. Zijn dochtertje is dol op dieren, leuk om hier de vele vogelsoorten, reeën en langs de kust zelfs zeehonden te spotten. Robin: 'maar je hebt pas in de gaten hoe prachtig dit gebied is vanuit de lucht, dan zie je de mooie lijnen en vormen'. 

Ga jij ook graag met je camera op stap! Wij zijn altijd op zoek naar mooie beelden van ons prachtige eiland. Vind je het leuk om jouw foto terug te zien op onze website, in ons magazine of socials. Stuur ze dan op naar info@opv.nl