Meer weten? Neem contact op!

Marketing OP Voorne-Putten streeft er naar, middels deze website, een zo compleet mogelijk beeld van het toeristisch-recreatief aanbod op Voorne-Putten te geven. Ontbreekt er (bedrijfs)informatie of is deze niet volledig?

Meld dit via onderstaande button.


Contact

Evenementen

Met vele evenementen en festivals het jaar rond is er op Voorne-Putten altijd wat te beleven. Evenementen op en rond het water zoals de Vestingdagen en Pinkstersail, herleven van de historie op 1 april in Brielle of tijdens de Wielerronde in Oostvoorne. Ontbreekt jullie evenement nog in de meest complete evenementenkalender van Voorne-Putten? Meldt het dan snel aan via het evenementenformulier.


Aanmelden

VVV Cadeaubon, VVV Dinercheque of VVV Lekkerweg

Met een cadeaubon of cadeaukaart van VVV geef je een wereld vol mogelijkheden!

VVV

De VVV inspiratiepunten zijn hét startpunt voor jouw mooiste uitje. Je kunt er terecht voor alle toeristische informatie op Voorne-Putten.

Praktische informatie

Praktische informatie voor uw bezoek aan Voorne-Putten. In het overzicht vindt u o.a. taxi, apotheek en hulpdiensten terug.

4 Gemeenten, 1 Eiland

Een eiland? Of twee eilanden? Voorne en Putten, gescheiden door de historische scheepvaartroute, de Bernisse. Het gebied vol onbegrensde contrasten welke ook de vier gemeenten op het eiland kenmerken: watersportstad Hellevoetsluis, natuurlijk Westvoorne, cultuurhistorisch Brielle en de unieke mix van dorp en stad in Nissewaard. Stap over de grens naar een prachtig gebied waar je je kunt inspannen en ontspannen, opladen en ontladen.


Lees meer

Ondernemen op Voorne-Putten

De belangen van de toeristisch-recreatieve ondernemers worden behartigd door TOP Voorne-Putten. TOP Voorne-Putten is een onmisbare, verbindende schakel tussen ondernemers, overheid en andere belanghebbenden in de regio.
TOP Voorne-Putten streeft naar:

– Belangenbehartiging bij visievorming en beleidsontwikkeling door bundelen van krachten.
– Aanjagen en stimuleren van regio en stadsmarketing in de breedste zin van het woord!
– Meer bekendheid, meer bezoekers, meer bestedingen en meer banen op het eiland Voorne Putten in de vrijetijdssector.
– Meer kennis, innovatie en productontwikkelingen op het gebied van vrijetijdseconomie op Voorne Putten.


Meer info
Naar boven