Winactie Reisbeesten

Speciaal voor jou, als trouwe volger van @Reisbeesten hebben we iets hééeel leuks: win een heerlijke herfsttrip voor 2 personen!

Stel je eens voor... op een ochtend in het betoverende Boutique Hotel Poorter in Brielle, ontwaken met de zonnestralen die de kamer binnenstromen, en een dag vol spannende avonturen in het vooruitzicht.

Deze bestemming belooft dit najaar onvergetelijk te zijn, met betoverende zonsondergangen op het Maasvlakte strand, pittoreske vestingstadjes om te verkennen, en de bossen gehuld in de prachtige herfstkleuren. Met wie kom jij dit najaar naar Voorne-Putten? 

Grijp deze kans - vul snel het formulier hieronder in en wie weet win jij wel een overnachting op Voorne-Putten!  

Reisbeesten Sam & Trihn

Hey allemaal, vorig jaar ontdekten wij hand in hand het eiland Voorne-Putten. Het eiland staat garant voor veel natuur, mooie stranden en historische stadjes zoals Brielle. In Brielle verbleven we in het charmante Boutique Hotel Pooter, in één van de oudste panden van de stad. Een echt pareltje!

Maar het hoogtepunt voor ons was het Maasvlaktestrand. Samen eindeloos wandelen op het strand en de frisse zeelucht inademen is het beste medicijn om helemaal tot rust te komen. En als je maar niet genoeg krijgt van te wandelen, dan kan je altijd één van de vele wandelroutes door de bossen of de duinen volgen. Hebben we je overtuigd? Doe dan mee met deze toffe winactie en wie weet kan jij binnenkort ook naar Voorne-Putten. Veel succes!

 

Lees meer