Winactie @Ourneverendingwanderlust

Speciaal voor jou, als trouwe volger van @Ourneverendingwanderlust hebben we iets héél leuks: win een heerlijke herfsttrip voor 2 personen. 

Stel je eens voor... op een ochtend in het betoverende Boutique Hotel De Oude Vesting in Hellevoetsluis, ontwaken met de zonnestralen die de kamer binnenstromen, met een dag vol avontuur in het verschiet.

Dit najaar belooft een onvergetelijke reis te worden, met betoverende zonsondergangen aan het Tenellaplas, het ontdekken van charmante vestingstadjes en het verkennen van bossen gehuld in de prachtige herfstkleuren. Met wie kom jij dit najaar naar Voorne-Putten? 

Grijp deze kans - vul snel het formulier hieronder in en wie weet win jij wel een overnachting op Voorne-Putten!  

De ervaring van Ourneverendingwanderlust

Angelique: "Hallo reisgenoten! Laat me jullie meenemen op mijn onvergetelijke avontuur in Voorne-Putten. Mijn reis begon met een rustgevende wandeling langs het prachtige Tenelleplas - een oase van rust en natuur. Waarna ik de nacht heb doorgebracht in het sfeervolle Boutique Hotel de Oude Vesting, gelegen in het betoverende Hellevoetsluis. Het was een ervaring om nooit meer te vergeten. Een hoogtepunt was een bezoek aan de historische ruïnes in Heenvliet, waar de geschiedenis tot leven kwam. Maar er was nog veel meer te ontdekken - schilderachtige dorpjes, adembenemende landschappen, en een rijke culturele erfenis.

Mijn tijd in Voorne-Putten was als een sprookje. Als je houdt van avontuur, geschiedenis en natuur, dan is dit de perfecte bestemming voor jou. Doe dus nu mee met de winactie om ook deze toffe avonturen te gaan beleven!"

Lees meer