Winactie Liv Krake

Speciaal voor jou, als trouwe volger van @Livkrake hebben wel iets héél leuks: win een heerlijke herfsttrip voor 2 personen! 

Stel je eens voor... een ochtend in één van de bijzondere duurzame Duindoorn huisje van 't Weergors, ontwaken met de zonnestralen die binnenstromen, en een dag vol leuke activiteiten in het vooruitzicht.

Dit najaar belooft onvergetelijk te worden, met adembenemende zonsondergangen op het strand, charmante vestingstadjes om te verkennen, en prachtig gekleurde herfstbossen. Met wie kom jij dit najaar naar Voorne-Putten? 

Grijp deze kans - vul snel het formulier hieronder in en wie weet win jij wel de een overnachting op Voorne-Putten! 

De ervaring van Liv Krake

"Natuur, avontuur en ontspanning. Wat mij betreft zijn dat dé ingrediënten voor een paar heerlijke dagen weg. Ik vond het op Voorne-Putten, waar we verliefd werden op de oneindigde stranden, de mooie natuur en de aardige mensen.

Mijn hoogtepunt was het voeren van de alpaca's bij Alpaca Greenhouse in Rockanje. Dit prachtige boho plekje wordt gerund door twee hele lieve zussen met een hart voor dieren. De wollige dieren hebben echt mijn hart gestolen. Daar moet je dus zeker heen wanneer je in de buurt bent.

Zelf kan ik niet wachten om eens terug te gaan naar dit fijne stukje Nederland. Daarom raad ik je zeker aan om mee te doen met de winactie voor een verblijf op Voorne-Putten! Liefs Liv"

Lees meer