Blijf lekker slapen

| Evelyne Gorter

Blijf lekker slapen

Nog langer op Voorne-Putten genieten? Blijf dan overnachten! In de sfeervolle vesting van Hellevoetsluis of Brielle, of in één van de mooie locaties bij het strand of midden in de prachtige natuur. Voorne-Putten biedt een scala aan kwalitatieve hotels, intieme bed & breakfasts, gezellige kleine en grote campings, bungalows en appartementen.

Kamperen

Midden op Voorne-Putten, bij het Haringvliet en het Quackstrand, ligt de sfeervolle middelgrote familiecamping ‘t Weergors. In minder dan tien minuten wandel je vanaf de camping de historische vestinghaven van Hellevoetsluis binnen. Verscholen in de polder, maar dichtbij het strand van Rockanje vind je de autovrije camping Midicamping Van der Burgh. Wil je met je caravan aan het water staan? Neem dan eens een kijkje bij Camping de Krabbeplaat of Camping de Meeuw en plons zo vanaf de camping het Brielse Meer in.

In veilige haven

Op zoek naar de perfecte verblijfplaats aan het Brielse Meer? Aan de steigers en in de haventjes mag vrij worden afgemeerd. Er zijn strandjes, met veilig afgebakende zwemplaatsen en op beschutte paden kunnen langs het meer fietstochten worden gemaakt. Bij jachthaven Geijsman in Oostvoorne en de jachthaven bij camping de Meeuw in Brielle vind je perfecte ligplek in een jachthaven. De havens hebben alle voorzieningen voor een heerlijk verblijf zodat jij het gebied op en rond het meer kunt ontdekken.

Strand en duin

Vlakbij het stand en de duinen overnachten? Eindeloos spelen, fietsen en wandelen? Boek dan een verblijf bij Europarcs Resort Poort van Zeeland. Geniet van je verblijf aan het Haringvliet. Vanaf het park rijd je zo naar de historische vestingsteden Hellevoetsluis en Brielle. Voor de kinderen is dit vakantiepark ideaal dankzij het grote indoor speelparadijs Adventuredome, daar vervelen zij zich geen moment. Direct aan de Noordzee vind je Badhotel Rockanje, loop het duin over en stap zo op het enige op het zuiden gelegen badstrand van Nederland.

Bijzondere slaapplekken

Wil je, op een prachtige plek, in een heel bijzondere accommodatie verblijven? Dan kun je terecht in een wijnbarrel, een poldercabin, een tiny-Beach house, een back-to-basic tent of een Polderhut op verschillende campings verspreid over het eiland. Bekijk de website van Delta Nomads.

Wellness

Ben jij ook zo goed in allerlei ballen hooghouden? Op het werk, thuis, in het gezin of daarbuiten? Hoe heerlijk is het om daar een weekend met vrienden afstand van te nemen en tot rust te komen in een luxe omgeving waar je volledig verzorgd wordt. Op Resort Città Romana en bij Hotel ‘t Wapen van Marion word je verwend met fijne wellness voorzieningen. En als je honger begint te krijgen, schuif dan aan voor een heerlijk diner in het gezellige restaurant. Geniet op het terras van een kop koffie en kom tot rust.

Waar slaap jij het liefst?

Op Voorne-Putten is er volop keuze voor een heerlijk weekendje of weekje weg. Op zoek naar een bijzondere overnachting? Hier vind je speciale, romantische en bijzondere overnachtingen op Voorne-Putten. Onvergetelijk, origineel en weer eens héél iets anders dan anders!