Campings

De Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond heeft besloten alle jachthavens, campings en vakantieparken tot nader order voor recreatief gebruik te sluiten.

Burgemeesters van Voorne-Putten roepen, vanwege het Corona-virus (COVID-19) iedereen op om niet naar vakantieparken, jachthavens en campings te komen.

Vanwege het Coronavirus heeft het kabinet verschillende maatregelen genomen om het aantal besmettingen te vertragen. Het moet voorkomen dat er teveel mensen tegelijkertijd gebruik moeten maken van het zorgsysteem.

De burgemeesters op Voorne-Putten vragen om niet naar de campings, vakantieparken en jachthavens op het eiland te komen. Zij willen zo het belang benadrukken van het vertragen van het virus en de druk op de zorg. Ook de burgemeester van Goeree-Overflakkee, de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond en Provincie Zeeland hebben deze oproep gedaan.

 

Van basic camping tot glamping, je eigen paard mee uit kamperen, strand op loopafstand of aan de oever van een prachtig meer.

Camping 't Weergors

Wij hebben daar voor het eerst in 2015 een seizoensplaats genomen, dit jaar gaan we weer! Hele rustige plekken wij staan op een honden veldje, wij hebben een klein hondje. Hele fijne ontvangst en ook een geweldig betaalbaar restaurant Het Karrewiel. waar ze heerlijke pannenkoeken verkopen. Mooie omgeving om fijn te fietsen, een strandje vlakbij en heerlijk winkelen in de struijse hoek, waar een keer in de week een leuke markt is. De camping word heel goed onderhouden, zo ook de toiletten en douches. Er word ook veel georganiseerd en er is een animatie team.
– Zoover

Claire

Camping de Meeuw Brielle

Wel hebben vaker trekhutten aangedaan. Maarond nog nergensteeds zo’n compleet en verzorgd huisje getroffen. Erg luxe en dat voor een zeer schappelijke prijs. Daarnaast op prettigeen afstand van het sanitair gebouw gelegen. Met zulk schoon sanitair mis je het niet in het huisje zelf. Ook mochten wel zonder meerkosten een hele late checkout doen. Zodat wel ook de volledige zondag nog in de vakantie sfeer konden blijven.
– Zoover

Sophia

Plaats

Op Voorne-Putten
  • Filters
Naar boven