Campings / camperstandplaatsen

Door het Corona-virus (COVID-19) zijn ook op Voorne-Putten veiligheidsmaatregelen genomen.
Bekijk hier alle veiligheidsmaatregelen.

Van basic camping tot glamping, je eigen paard mee uit kamperen, strand op loopafstand of aan de oever van een prachtig meer.

Camping 't Weergors

Wij hebben daar voor het eerst in 2015 een seizoensplaats genomen, dit jaar gaan we weer! Hele rustige plekken wij staan op een honden veldje, wij hebben een klein hondje. Hele fijne ontvangst en ook een geweldig betaalbaar restaurant Het Karrewiel. waar ze heerlijke pannenkoeken verkopen. Mooie omgeving om fijn te fietsen, een strandje vlakbij en heerlijk winkelen in de struijse hoek, waar een keer in de week een leuke markt is. De camping word heel goed onderhouden, zo ook de toiletten en douches. Er word ook veel georganiseerd en er is een animatie team.
– Zoover

Claire

Camping de Meeuw Brielle

Wel hebben vaker trekhutten aangedaan. Maarond nog nergensteeds zo’n compleet en verzorgd huisje getroffen. Erg luxe en dat voor een zeer schappelijke prijs. Daarnaast op prettigeen afstand van het sanitair gebouw gelegen. Met zulk schoon sanitair mis je het niet in het huisje zelf. Ook mochten wel zonder meerkosten een hele late checkout doen. Zodat wel ook de volledige zondag nog in de vakantie sfeer konden blijven.
– Zoover

Sophia

Plaats

Op Voorne-Putten
  • Filters
Naar boven