Lopende campagnes en projecten

Op deze pagina vind je een overzicht van de lopende campagnes en projecten en de mogelijkheden om deel te nemen aan promotiemogelijkheden voor jouw organisatie. Wil je jouw organisatie of product extra onder de aandacht brengen? Dat kan door te participeren in één van onze campagnes. Ben je geinteresseerd? Neem dan snel contact met ons op.

Influencer marketing

Wij zien de inzet van influencers op social media als een waardevolle manier om Voorne-Putten samen met lokale ondernemers op de kaart te zetten. Een authentiek podium met een groot bereik.

We gaan, op basis van een thema en bijbehorende doelgroep, een combinatieaanbod vormgeven met lokale ondernemers en hier een passende influencer voor uitnodigen. We creëren hiermee inspirerende content voor de deelnemende ondernemers en zorgen voor een groter bereik. Met als doel, meer resultaat uit je investering, tijd en een stukje gastheerschap.

Lees meer
Graag meer informatie

Jouw bedrijf op de kaart

Op de website opvoorneputten.nl staat een groot aanbod aan fiets- en wandelroutes. De routes volgen de knooppunten over het eiland en geven de leukste tips voor onderweg. De routes worden zeer regelmatig vermeld op de social mediakanalen en in toeristische nieuwsbrieven. Jouw bedrijf als favoriete pitstop aan de route toevoegen? Informeer naar de mogelijkheden. 

Lees meer
Graag meer informatie

Voorne-Putten opent de poorten

450 jaar vrijheid, daarom opent Brielle dit jaar de poorten! Om de vrijheid te vieren, openen we vanaf 1 april 2022 via Facebook en Instagram elke dag een poortje naar een mooie prijs. Zo kunnen (toekomstige) bezoekers kennismaken met het diverse aanbod op Voorne-Putten. De actie eindigt op de verjaardag van de huidige Willem van Oranje op 27 april 2022. Op deze dag worden alle winnaars bekend gemaakt. 

Om een zo compleet en divers mogelijk beeld van Voorne-Putten te laten zien, willen we graag samenwerken met de lokale ondernemers. Jij kunt als ondernemer aanhaken aan de campagne.

Lees meer
Lees meer over deze campagne

Fietsroute op maat

Een fietsroute op maat voor jouw gasten die van start gaat bij jouw organisatie? Wil je hierbij een samenwerking aangaan met een andere ondernemer? Onze fietsexperts maken een fietsroute die aansluit bij jullie wensen. Uiteraard is het ook mogelijk de reeds bestaande thema fiets- en wandelroutes te verkopen, deze zijn tegen inkoopsprijs bij ons verkrijgbaar.

Lees meer
Graag meer informatie